Laat je verrassen door de chef en zijn witte brigade met seizoensgebonden Franse verrassingen met internationale invloeden.
Bewonder alles wat door de Leidschendamse sluis vaart terwijl je een voor-, hoofd- en nagerecht vrij kiest van de Frans-geïnspireerde kaart.
Proef eerst diverse vis- en vleesgerechten, dan een dagsoepje, daarna een goed stuk varkensfilet met brie en sluit af met het Grand Dessert.
Je proeft de passie en ervaring van chef-kok Marcel terug in zijn gerechten, en natuurlijk ook de fijne combinatie van smaken.
Kom ‘mezze’ allen bij Muzze eten en krijg een voor-, hoofd- en nagerecht, die aangevuld kunnen worden met een inter’mezzo’.
Het pittoreske Delfshaven is het toneel van smullen als vanouds van een broodmandje met smeersels en de klassieker kipsaté.
Begin deze lunch met een saotosoep en kies daarna een Surinaams broodje met kip-kerrie, pom of tempeh.
Zet je tanden in een Porter T-bone steak van 500 gram in dit trendy en knusse restaurant op de Scheveningse boulevard met uitzicht op zee.
Smul van een voor- en hoofdgerecht of maak het diner compleet met een nagerecht terwijl je uitkijkt over zee.
Laad je batterij weer op met een soepje en een rijkbelegd broodje aan het Scheveningse strand.
Laat het je smaken tijdens een voor-, hoofd- en nagerecht vrij te kiezen te kiezen van de uitgebreide kaart.
Begin de dag met een koffie of thee, een verse jus, brood met vleeswaren, kaas, jam en zoetigheden, gekookt eitje, croissant en chocobrood.
Geniet op bourgondische wijze, bijvoorbeeld van een vissoep, gevolgd door een mals stuk varkenshaas en sluit af met appelstroopbroodje.
In dit proefproces willen SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade jou graag als getuige om hun culinaire kwaliteiten te bevestigen.
Bij Restaurant ‘t Havenmantsje lunch je in stijl op deze bijzondere locatie met uitzicht op de haven en aangemeerde boten.