Het culinaire restaurant met hotel in Blokzijl werd onder meer bekroond met een Michelinster en 14,5 GaultMillau-punten.
Je favoriete pizza of pasta kan je vast wel vinden op deze menukaart met een assortiment van ruim 50 pizza’s en pasta’s.
Smul o.a. van linzen met gekruide tomatensaus en ui, van een rijstgerecht met lamsvlees en van gehaktballetjes en aardappel in tomatensaus.
Bij Lucas Rive maak je tijdens deze lunch vier keer kennis met culinair-creatieve gerechten, die keer op keer weten te verrassen.
Proef de verfijnde combinatie van zeewier, rijst en vis met een rijkelijk gevulde box Japanse delicatessen.
In deze proeverij van warme en koude bereidingen van vis zwemmen de smaken van de zee over je tong, naar keuze met een halve kreeft.
Vaar wel bij alle smaken van drie creatief opgebouwde borden en vier amuses, naar je tafel geloodst door patron-cuisinier Kars van Wechem.
Meer aan bij De Saffraan voor een lunch van patron-cuisinier Kars van Wechem die modern en creatief kookt vanuit een Nederlandse basis
Deze sweet escape bestaat o.a. uit bananenbrood, fruitspiezen overgoten met chocolade, bombons, sandwiches, cheesecake en brownietaart.
Zet je tanden in een mixed-grill met shoarma, kebab, spareribs, shaslick, lamskoteletten en kippenvleugels, inclusief friet en salade.
Smul samen van een stevige Zuid-Amerikaanse klassieker, geserveerd met friet en salade.
Wordt overspoeld door een onbeperkte hoeveelheid theewater, geserveerd met een etagère gevuld met diverse zoete en hartige versnaperingen.
Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 20 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.
Pannenkoeken kunnen altijd, dus kies je favoriete toppings of probeer iets ‘out-of-the-box’.
In het leven is het belangrijk om in balans te blijven, dus als je actief bezig geweest bent, mag je jezelf belonen met een smakelijke lunch
Bij Restaurant ‘t Havenmantsje lunch je in stijl op deze bijzondere locatie met uitzicht op de haven en aangemeerde boten.
In dit proefproces willen SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade jou graag als getuige om hun culinaire kwaliteiten te bevestigen.
Drink thee zoveel je op kan, proef een soepje en geniet van diverse bites.
Laat je culinair verrassen met acht “Signature”-gerechtjes van chef Maxime Mazier, naar keuze met champagne, wijn, water en koffie/thee.