Wandelen vraagt om lunchen - ga dus onderweg naar verschillende appetijtelijke hapjes om je tanden in te zetten.
L’amour toujours tijdens dit 4-gangenmenu bestaande uit een warm voorgerecht, soep, hoofdgerecht en feestelijk dessert.
Neem plaats in deze oude azijnmakerij en verlekker je aan vier gangen én een amuse die de chef voor je selecteert.
Geef je ogen de kost met het panorama-uitzicht over de IJssel, het groene landschap, de jachthaven en vijf met zorg opgemaakte borden.
Laat je verrassen door de dagelijks wisselende gerechten van deze hotspot op het Amsterdamse Cruquiuseiland.
Of je de avond nou begint met iets kleins of eindigt met iets zoets, het wordt hoe dan ook genieten.
Zet jouw coffeedate alvast in je agenda en verheug je bijv. op een quinoa bowl of een sandwich met geitenkaas of zalm.
Neem je smaakpapillen mee uit en maak er een feestje van met eerlijke gerechten met een Frans-Mediterrane signatuur.
Verras je smaakpapillen met een tongstrelende massage bestaande uit vier gangen van de chef, gebaseerd op het altijd veranderende menu.
Aanschuiven en genieten, dat zijn de enige twee dingen die je hoeft te doen terwijl je je 6 gangen lang in de culinaire watten laat leggen.
Smul voor, tijdens of na je wandelingetje van een ontbijt- of lunchgerecht incl. warme drank naar keuze.
Ga bijvoorbeeld voor een geitenkaas tompouce met gerookte zalm, gegrilde kippenbout met srirachamayonaise en een puntje vanilletaart toe.
In dit proefproces willen SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade jou graag als getuige om hun culinaire kwaliteiten te bevestigen.
Bij Restaurant ‘t Havenmantsje lunch je in stijl op deze bijzondere locatie met uitzicht op de haven en aangemeerde boten.