Geniet in Franse sferen van een culinaire driegangenlunch waarbij je je laat verrassen door de chef met een voor-, hoofd- en nagerecht.
Een feestje op je bord waar je 2 gangen van kan genieten, gemaakt met verse, duurzame en seizoensgebonden ingrediënten.
Geniet van hoogstandjes van de chef die hij speciaal samenstelt op de avond dat jullie er komen proeven bij deze Zandvoortse hotspot.
Ga net als een snookerspeler zorgvuldig met je keus om tijdens deze 2-gangenlunch, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Zet je tanden in een Porter T-bone steak van 500 gram in dit trendy en knusse restaurant op de Scheveningse boulevard met uitzicht op zee.
Vijf smakelijke gangen bereid met producten uit de streek en oog voor het seizoen, geserveerd met twee amuses en brood met gezouten boter.
Geniet van twee smakelijke gangen bereid met producten uit de streek en oog voor het seizoen, geserveerd met brood met gezouten boter.
Elk van de maar liefst 19 verschillende schnitzels wordt geserveerd met frietjes of gebakken krieltjes, verse groenten en saus.
Kies bijvoorbeeld voor Steak tartaar met groene curry en taugé; Buikspek met paling en koolrabi; en Droproomijs met venkel en peer.
Lanceer jezelf naar Voorburg en land in de buurt van vier gangen vol uiteenlopende smaakcombinaties op basis van uitspattingen van de chef.
Proef eerst diverse vis- en vleesgerechten, dan een dagsoepje, daarna een goed stuk varkensfilet met brie en sluit af met het Grand Dessert.
Laat je verrassen door de chef en zijn witte brigade met seizoensgebonden Franse verrassingen met internationale invloeden.
Snoep van vegetarische soep en geniet oprecht van een smakelijk lunchgerecht, zelfgekozen uit een ruime selectie van elf samenstellingen.
De unieke locatie en de gerechten zorgen ervoor dat jij en je gezelschap in luxe kunnen genieten.
Krijg vijf gangen lang culinaire parels voorgeschoteld en ga in luxe genieten in dit mondaine restaurant, tot 4 personen.
Deel niet alleen goede gesprekken en een glimlach maar ook het eten, per gang per persoon één gerecht naar keuze van de kaart.
Start met een soep van dag en daarna ‘n broodje warme beenham of baba ganoush, of een van de andere broodjes, pal aan de Sloterkade.
Plan een diner met twee gangen en kies een hoofdgerecht met voor- óf nagerecht, of ga voor een driegangendiner als je voor twee kan eten.
Door de toplocatie van De Duvel in een bruisend stukje Amsterdam zal een diner hier de start zijn van een sfeervolle avond.
Verras je smaakpapillen met een tongstrelende massage bestaande uit een viergangenmenu, naar keuze inclusief vier bijpassende wijnen.
Proef een voor-, hoofd- en nagerecht naar keuze, bijv. Gerookte Eendenborst vooraf, Steak-tartaar als main en een Kaasplateau toe.
Ervaar Dik & Cunningham’s culinaire, authentieke, creatieve gerechten met een Frans-Mediterrane signatuur en een duurzame, biologische basis
ACE had makkelijk kunnen staan voor “Altijd Culinaire Extravagantie”, want je geniet hier van 5 hoogstaande en luxe gerechten van de chef.
Verwen je smaakpapillen met bijvoorbeeld een vitello tonato, een risotto met bospaddenstoelen en eindig met een scroppino.
Je proeft de passie en ervaring van chef-kok Marcel terug in zijn gerechten, en natuurlijk ook de fijne combinatie van smaken.
Kies je crêpe en ontdek deze platte deegverrassingen zoals de krokante chocoladecrêpe en de pannenkoekjes met 2 chocolades.
Laat je verrassen door de dagelijks wisselende gerechten van deze hotspot op het Amsterdamse Cruquiuseiland.
Of je de avond nou begint met iets kleins of eindigt met iets zoets, het wordt hoe dan ook genieten.
Kom ‘mezze’ allen bij Muzze eten en krijg een voor-, hoofd- en nagerecht, die aangevuld kunnen worden met een inter’mezzo’.
Geniet op bourgondische wijze, bijvoorbeeld van een vissoep, gevolgd door een mals stuk varkenshaas en sluit af met appelstroopbroodje.