Bewonder alles wat door de Leidschendamse sluis vaart terwijl je een voor-, hoofd- en nagerecht vrij kiest van de Frans-geïnspireerde kaart.
Laat je verrassen door de chef en zijn witte brigade met seizoensgebonden Franse verrassingen met internationale invloeden.
Begin de dag met een koffie of thee, een verse jus, brood met vleeswaren, kaas, jam en zoetigheden, gekookt eitje, croissant en chocobrood.
Begin deze lunch met een saotosoep en kies daarna een Surinaams broodje met kip-kerrie, pom of tempeh.
Proef eerst diverse vis- en vleesgerechten, dan een dagsoepje, daarna een goed stuk varkensfilet met brie en sluit af met het Grand Dessert.
Laat het je smaken tijdens een voor-, hoofd- en nagerecht vrij te kiezen te kiezen van de uitgebreide kaart.
Smul van een voor- en hoofdgerecht of maak het diner compleet met een nagerecht terwijl je uitkijkt over zee.
Laad je batterij weer op met een soepje en een rijkbelegd broodje aan het Scheveningse strand.
Zet je tanden in een Porter T-bone steak van 500 gram in dit trendy en knusse restaurant op de Scheveningse boulevard met uitzicht op zee.
Je proeft de passie en ervaring van chef-kok Marcel terug in zijn gerechten, en natuurlijk ook de fijne combinatie van smaken.
Het pittoreske Delfshaven is het toneel van smullen als vanouds van een broodmandje met smeersels en de klassieker kipsaté.
Geniet op bourgondische wijze, bijvoorbeeld van een vissoep, gevolgd door een mals stuk varkenshaas en sluit af met appelstroopbroodje.
Kom ‘mezze’ allen bij Muzze eten en krijg een voor-, hoofd- en nagerecht, die aangevuld kunnen worden met een inter’mezzo’.
Geef je ogen de kost met het panorama-uitzicht over de IJssel, het groene landschap, de jachthaven en vijf met zorg opgemaakte borden.
Aanschuiven en genieten, dat zijn de enige twee dingen die je hoeft te doen terwijl je je 6 gangen lang in de culinaire watten laat leggen.
Zet jouw coffeedate alvast in je agenda en verheug je bijv. op een quinoa bowl of een sandwich met geitenkaas of zalm.
Verras je smaakpapillen met een tongstrelende massage bestaande uit vier gangen van de chef, gebaseerd op het altijd veranderende menu.
Proef een voor-, hoofd- en nagerecht naar keuze, bijv. Gerookte Eendenborst vooraf, Steak-tartaar als main en een Kaasplateau toe.
Neem je smaakpapillen mee uit en maak er een feestje van met eerlijke gerechten met een Frans-Mediterrane signatuur.
Laat je verrassen door de dagelijks wisselende gerechten van deze hotspot op het Amsterdamse Cruquiuseiland.
Of je de avond nou begint met iets kleins of eindigt met iets zoets, het wordt hoe dan ook genieten.
In dit proefproces willen SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade jou graag als getuige om hun culinaire kwaliteiten te bevestigen.
Bij Restaurant ‘t Havenmantsje lunch je in stijl op deze bijzondere locatie met uitzicht op de haven en aangemeerde boten.