sluit
Gebruik code DOUBLE en krijg tot 25% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Zin in een potje Bowling in Zwolle?

Heeft u ook zin om in uw vrije tijd iets leuks te gaan doen? Een feestje? Met vrienden of familie een avond of middag er tussenuit? Profiteer dan van deze aanbieding en kom Bowling spelen in Zwolle. Bowling is ontstaan uit het oude spel Kegelen. Maar Bowling spelen in Zwolle is zeker niet ouderwets! Het is een spel dat bij jong en oud steeds populairder wordt. En met deze aanbieding van Groupon is het nog betaalbaar ook!

Geniet van Bowling in Zwolle met deze aanbieding!

Komt u in uw vrije tijd lekker Bowling spelen in Zwolle? Met deze leuke aanbieding van Groupon kunt u uw hart ophalen. Het doel van het spel is om met een bal 10 pins om te gooien die aan het einde van een houten baan staan. U mag twee keer gooien per beurt, en het spel duurt 10 beurten. Het aantal pins dat u na twee keer gooien omgegooid heeft, is het aantal punten van die beurt. Gooit u alle pins in de eerste worp om? Dan heeft u een Strike. Dat betekent dat u 10 punten krijgt, plus de punten van de volgende twee worpen. In totaal kunt u dan dus maximaal 30 punten scoren met deze worp! Als u in twee worpen alles omgooit, is dat een Spare. U krijgt dan 10 punten plus de punten van de volgende worp. Maximaal 20 punten dus. Komt u het eens proberen met deze leuke aanbieding?