Heeft u ook zin om in uw vrije tijd iets leuks te gaan doen? Een feestje? Met vrienden of familie een avond of middag er tussenuit? Profiteer dan van deze aanbieding en kom Bowling spelen in Zwolle. Bowling is ontstaan uit het oude spel Kegelen. Maar Bowling spelen in Zwolle is zeker niet ouderwets! Het is een spel dat bij jong en oud steeds populairder wordt. En met deze aanbieding van Groupon is het nog betaalbaar ook!

Geniet van Bowling in Zwolle met deze aanbieding!

Komt u in uw vrije tijd lekker Bowling spelen in Zwolle? Met deze leuke aanbieding van Groupon kunt u uw hart ophalen. Het doel van het spel is om met een bal 10 pins om te gooien die aan het einde van een houten baan staan. U mag twee keer gooien per beurt, en het spel duurt 10 beurten. Het aantal pins dat u na twee keer gooien omgegooid heeft, is het aantal punten van die beurt. Gooit u alle pins in de eerste worp om? Dan heeft u een Strike. Dat betekent dat u 10 punten krijgt, plus de punten van de volgende twee worpen. In totaal kunt u dan dus maximaal 30 punten scoren met deze worp! Als u in twee worpen alles omgooit, is dat een Spare. U krijgt dan 10 punten plus de punten van de volgende worp. Maximaal 20 punten dus. Komt u het eens proberen met deze leuke aanbieding?

Iedereen van elke leeftijd is welkom op de bowlingbaan Zwolle!

Bowlen wordt gezien als een saaie en ouderwetse sport, maar niets is minder waar. Door het gebruiken van de verschillende sfeerlichten en door de muziek is bowlen juist ultra modern en ontzettend leuk om te doen voor elke leeftijd. Groupon heeft nu een ontzettend leuke aanbieding waardoor iedereen naar de bowlingbaan Zwolle kan gaan. Via de website kun je namelijk een kortingsbon downloaden van de bowlingbaan Zwolle. Grijp deze kans en bel meteen je vrienden op om in de vrije tijd een keer te gaan bowlen. Dit is ontzettend gezellig. Jullie hebben meer dan genoeg tijd om tijdens deze activiteit bij te kletsen. Voor de prijs hoeven jullie het niet te laten, want de kortingsbon van Groupon scheelt jullie een behoorlijke hoeveelheid geld!

Ga in de vrije tijd naar bowlingbaan Zwolle!

Wil je een keer iets leuks gaan doen met je partner, vrienden of familie? Ga dan eens naar de bowlingbaan Zwolle. De sfeer is hier ontzettend goed en er kan niet gesjoemeld worden met de score. De score wordt namelijk heel vakkundig bijgehouden bij de bowlingbaan Zwolle. Neem hier zelf eens een kijkje en spreek een datum af. Bij Groupon weten ze wel welke kortingsbonnen ze moeten uitgeven. Het is voor iedereen belangrijk om leuke dingen te blijven doen en bowlen hoort daar bij.

Lees verder