sluit
Gebruik code DOUBLE en krijg tot 25% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Waxen in Zwolle voor een zijdezacht gevoel


Deze kortingsbon van Groupon geeft je een fris en glad gevoel. Trakteer jezelf op een Beauty behandeling en laat je waxen in Zwolle. De behandeling wordt uitgevoerd door professionele medewerkers voor een glad en comfortabel resultaat. Waxen heeft veel voordelen ten opzichte van scheren of andere ontharingsmethoden. Zo blijven de haren langer weg en komen ze daarna zachter terug. Dit komt doordat, in tegenstelling tot scheren, zowel de haar als de haarwortel verwijderd worden. Hierdoor worden lelijke harde stoppels voorkomen en krijg je een zacht en glanzend resultaat. Niet voor niets is waxen dé favoriete ontharingsmethode onder de sterren. Door de behandeling heb je nog wekenlang plezier van de kortingsbon Waxen in Zwolle!

Kortingsbon voor waxen in Zwolle!


Geen gedoe thuis met scheermesjes of pijnlijke epilatie-apparaten. De medewerkers in Zwolle waxen met grote zorgvuldigheid en er wordt rekening gehouden met elk huidtype. Uiteraard werken ze alleen met de beste verzorgende producten. In Zwolle waxen betekent een pijnloze en snelle Beauty behandeling. Geniet met de kortingsbon van het luxe gevoel om je professioneel te laten waxen. Heb je dit weekend een feestje of ga je op vakantie? Of wil je jezelf gewoon een verfrissend gevoel cadeau doen? Reserveer dan snel de kortingsbon Waxen Zwolle. Natuurlijk is de actie van Groupon ook leuk voor een vriend of vriendin! Verwen jezelf met deze kortingsbon en laat je overtuigen door het zijdezachte resultaat. Combineer het waxen in Zwolle ook gelijk met een dag shoppen in de stad!