Body en Fit Kortingscodes

 • Top Keuze
  Deal

  Alle leveringsopties zijn beschikbaar op Body & Fit

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Aanbieding
  Deal

  Ontvang de laatste aanbiedingen via de Nieuwsbrief op Body & Fit

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire Body en Fit Kortingscodes voor mei 2022

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Ontvang de beste deals bij Body & FitOnline Deal15 aug. 2022
Ontvang de laatste aanbiedingen via de Nieuwsbrief op Body & FitOnline Deal15 aug. 2022
Alle leveringsopties zijn beschikbaar op Body & FitOnline Deal15 aug. 2022

Q&A Body & Fit

Wanneer wordt mijn Body & Fit shop-bestelling verzonden?

Als je voor 22:00 bestelt, dan wordt het pakketje in bijna alle gevallen de volgende dag verzonden.

Hoeveel bedragen de verzendkosten bij Body & Fit shop?

Als je een bestelling plaatst van boven de 35 EUR, betaal je geen verzendkosten. Als je bestelling een waarde heeft van tot 35 EUR, bedragen de verzendkosten 3,95 EUR

Hoe kan ik retourneren bij Body & Fit shop?

Retourneren kan tot 14 dagen na aankoop. Het product moet daarvoor wel in dezelfde staat zijn als toen het werd ontvangen. Daarvoor moet het in de originele verpakking zitten en niet bederven binnen de garantietermijn.

Waar kan ik naast de website producten van Body & Fit shop kopen?

Body & Fit shop heeft een fysieke winkel in Zwolle.

Contact opnemen met Body & Fit shop

De klantenservice is bereikbaar via 0513-683068 op maandag t/m vrijdag van 08:30 - 20:00 uur en zaterdag van 11:00 - 18:00 uur, Via e-mail door middel van een contactformulier op de website, via livechat op de website en social media-kanalen

Blijf op de hoogte van Body & Fit shop

3 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 15 mei 2022
Deel jouw ervaring over onze Body & Fit code.

Ontdek Body & Fit

Sinds 1995 is Body & Fit shop bezig met het aanbieden van sportvoeding, supplementen en dieetproducten. Na zo’n lange tijd kan je natuurlijk zeggen dat ze bij Body & Fit shop een hele hoop ervaring op hebben gedaan wat betreft deze producten. Daarnaast is het assortiment ook enorm gegroeid. Enkel met producten waar Body & Fit shop zelf achter staat. Met een aanbod van ruim 4000 gecertificeerde producten, afkomstig van 300 merken is er genoeg aanbod om ieders persoonlijke behoeften te kunnen vervullen.

Bespaar meer met Body & Fit

Body & Fit shop biedt producten uit hun assortiment altijd tegen de laagst mogelijke prijs aan. Dit is mede ook mogelijk omdat ze alles vanuit hun eigen voorraad kunnen verzenden. Daardoor kunnen ze naast prijs, ook de kwaliteit garanderen. Naast de vaste lage prijs heeft Body & Fit shop ook regelmatig kortingsacties op geselecteerde producten en aanbiedingen. Zo vallen er altijd genoeg koopjes te jagen.

Trending bij Body & Fit

Body & Fit shop helpen jou om gezonder door het leven te gaan en dat gaat verder dan de producten die ze verkopen. Zo heeft Body & Fit shop bijvoorbeeld ook een blog. Deze blog staat vol met artikelen over verschillende manieren van trainen zoals hoe je je goed kan voorbereiden op een marathon of hoe je vetverlies kan stimuleren. Verder vind je hier ook de lekkerste gezonde recepten en een scala aan stevige en effectieve workouts.

Beschikbaar vandaag

Deals3