Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Weight Watchers Aanbiedingen

Populaire Weight Watchers Aanbiedingen voor januari 2022

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Weightwatchers

WeightWatchers_NL

Hoe gebruik ik mijn Weightwatchers aanbieding?

Klik op de aanbieding van je keuze, en we nemen je mee naar de overeenkomstige pagina op de website van Weightwatchers.

Wat mag ik eten met het Weightwatchers programma?

Dat ligt volledig aan jezelf. Je krijgt een aantal SmartPoints per dag toegewezen. Voedingsmiddelen met meer suiker en verzadigde vetzuren hebben een hogere SmartPoints waarde, dus als je die kiest, is je SmartPoints budget gewoon sneller op. Zo helpt het programma je gezondere keuzes te maken.

Wordt mijn Weightwatchers abonnement automatisch verlengd?

Je abonnement wordt automatisch verlengd tot jij het opzegt.

Hoe kan ik mijn Weightwatchers abonnement opzeggen?

Je moet minstens 10 dagen voor het einde van de abonnementsperiode opzeggen, anders is de betaling voor de volgende maand al verwerkt en gaat de opzegging pas in op het einde van de volgende maand.

Hoe werkt de Invite a Friend actie van Weightwatchers?

Je kunt een vriend(in) uitnodigen om lid te worden via een persoonlijke uitnodigingslink. Zodra je vriend(in) op die link klikt, zich inschrijft en aan de voorwaarden voldoet, krijg jij een gratis extra maand.

Contact opnemen met Weightwatchers

Je kunt Weightwatchers een email sturen op info@weightwatchers.nl of telefonisch contact opnemen op 020 700 6170.

Blijf op de hoogte met Weightwatchers

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Weight Watchers code.

Ontdek Weight Watchers

Weightwatchers is een bewezen en erkend Amerikaans dieetprogramma met een puntensysteem dat je helpt gezonder te eten. Het spoort je aan meer fruit, groenten en eiwitten te kiezen en biedt veel motivatie en een sterke community. Gebruik onze Weightwatchers aanbieding om kennis te maken met het programma dat je ook helpt je gewichtsverlies te behouden en al je doelen op het gebied van wellness te bereiken.

Bespaar meer met Weight Watchers

Bij Weightwatchers kun je kiezen tussen Digital of Workshop+ Digital voor extra steun, motivatie en inspiratie. Digital is beschikbaar online en via de App, waarmee je ook barcodes van producten kunt scannen en de smartpoints zo gemakkelijk kunt toevoegen aan je totaal voor die dag. Je kunt je ook inschrijven op de nieuwsbrief om heerlijke recepten laag in SmartPoints en inspirerende verhalen te ontvangen.

Trending bij Weight Watchers

Weightwatchers is al negen jaar op rij het #1 beste dieet voor gewichtsverlies volgens het U.S. News en World Report. Het nieuwe programma, WW Freestyle, helpt mensen met gewichtsverlies, een betere nachtrust en om zich gelukkiger te voelen. Maak gebruik van onze Weightwatchers korting en sluit je vandaag nog aan bij dit flexibel programma waarbij je geen calorieën hoeft te tellen, waardoor het eenvoudig te volgen is.

Beschikbaar vandaag