HelloFresh Korting

Populaire HelloFresh Kortingen voor juni 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met HelloFresh

HelloFresh_NL

Hoe gebruik ik mijn HelloFresh kortingscode?

Klik op ‘Laat deal zien’ en we nemen je mee naar de HelloFresh website, waar de korting rechtstreeks wordt doorgerekend.

Wanneer wordt mijn HelloFresh box bezorgd?

HelloFresh stuurt je twee sms’jes voor de bezorging van de box. De eerste sms wordt een dag tevoren verstuurd met een indicatie van het tijdstip waarop je de box kunt verwachten.

Waar kan ik mijn maaltijdkeuze bij HelloFresh inzien?

Twee dagen voor de detail ontvang je een herinneringsmail om je maaltijdkeuze door te geven. Dit kan op de computer via je online account of in de App. Als je geen maaltijdkeuze maakt, worden de maaltijden geselecteerd op basis van je type box.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij HelloFresh?

Je kunt bij HelloFresh betalen met VISA, Mastercard, American Express, DISCOVER, PayPal en iDEAL.

Hoe werkt het uitnodigen van vrienden bij HelloFresh?

Als je vrienden jouw persoonlijke code ingeven wanneer ze lid worden van HelloFresh, krijgen zij €25 korting op hun eerste box, en krijg jij €25 korting op jouw volgende box.

Contact opnemen met HelloFresh

Je kunt contact opnemen met HelloFresh via WhatsApp op +31 6 35778011, via de live chat of via de telefoon op 020 760 2014.

Blijf op de hoogte met HelloFresh

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze HelloFresh code.

Ontdek HelloFresh

HelloFresh bezorgt wekelijks een box gezonde recepten en de benodigde ingrediënten bij jou aan de deur. De box wordt bezorgd wanneer dat jou uitkomt met een flexibel lidmaatschap. Het duurt niet langer dan 30 minuten om de maaltijden te bereiden en je krijgt waar voor je geld aangezien HelloFresh rechtstreeks bij de leveranciers koopt. Maak kennis van het culinaire aanbod van HelloFresh met onze korting en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om lekker en gezond te eten.

Bespaar meer met HelloFresh

De HelloFresh-App biedt tal van voordelen. Je kunt er je account beheren met een druk op de knop, om bijvoorbeeld je box te pauzeren of om je box te wisselen, en de recepten rechtstreeks op het scherm bekijken. Bovendien krijg je er ook tal van tips en handige weetjes om het koken gemakkelijker te maken. Voor meer tips en hints kun je ook terecht op de blog, die je op deze pagina kunt bekijken: https://blog.hellofresh.nl/?redirectedFromAccountArea=true.

Trending bij HelloFresh

HelloFresh biedt voor elke culinaire voorkeur wat wils: je kunt er kiezen uit veggie, calorie-focus, quick & easy, family en original. Verder kun je kiezen voor een foodbox, ontbijtbox, wijnbox en/of een fruitbox. Gebruik de HelloFresh kortingscode om kennis te maken met het ruime aanbod. Doordat de ingrediënten en recepten worden voorverpakt, wordt de bereidingstijd en het weggooien van voedsel tot een minimum beperkt, dus je kunt snel genieten van een gezonde en lekkere maaltijd!

Laatst Bijgewerkt 10 juni 2023