Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Wijnbeurs Kortingscodes

Populaire Wijnbeurs Kortingscodes voor oktober 2021

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met de Wijnbeurs

Wijnbeurs_NL

Hoe gebruik ik mijn Wijnbeurs aanbieding?

Klik op ‘Laat deal zien’ en we nemen je mee naar de Wijnbeurs website waar de aanbieding rechtstreeks in rekening wordt gebracht.

Kan ik mijn bestelling bij de Wijnbeurs wijzigen of annuleren?

Zodra de bestelling is ontvangen wordt deze door Wijnbeurs ingepakt en verstuurd. Daarom is het helaas niet mogelijk om je bestelling te wijzigen of te annuleren.

Hoe kan ik betalen bij de Wijnbeurs?

Bij Wijnbeurs kun je betalen met American Express, Mastercard, VISA, iDeal, PayPal, via automatische incasso of via factuur.

Kan ik mijn bestelling bij de Wijnbeurs retourneren?

Als de wijn niet aan je verwachtingen voldoet, of als er flessen kapot gingen tijdens het transport, kun je contact opnemen met de klantenservice die een afspraak zal inplannen om de wijn gratis op te halen. Het bedrag wordt binnen vijf werkdagen teruggestort.

Wat is de levertijd bij de Wijnbeurs?

Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, heb je de wijn de volgende dag al in huis.

Contact opnemen met de Wijnbeurs

De klantendienst is beschikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur van maandag tot vrijdag en tussen 8.00 en 16.00 uur op zaterdag. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken op 0294 788 103 of via e-mail op contact@wijnbeurs.nl.

Blijf op de hoogte met de Wijnbeurs

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze de Wijnbeurs code.

Ontdek de Wijnbeurs

Bestel bij de Wijnbeurs en je krijgt gegarandeerd een bijzondere wijn in je glas dankzij het uitgebreide team wijnprofessionals die elke dag de mooiste wijnen voor jou uitzoekt. De ‘100% proefgarantie’ betekent dat je de wijn kosteloos kunt terugsturen als deze je niet bevalt. Met een Wijnbeurs kortingscode kun je voordelig online wijn bestellen bij de Wijnbeurs. Bestellingen voor 16.00 uur worden de volgende dag al thuisbezorgd!

Bespaar meer met de Wijnbeurs

Word een premium lid van de Wijnbeurs voor exclusieve deals tegen een scherpe prijs, altijd gratis verzending en een bredere wijnkennis. Je krijgt bovendien als eerste een uitnodiging voor de grote wijnproeverijen van de Wijnbeurs in Nederland en België én 4 keer per jaar een uitnodiging voor een speciale premium ledenproeverij. De wijnbeurs biedt ook regelmatig wijnaanbiedingen en wijnpakketten aan, waarop je flink wat voordeel kunt doen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen.

Trending bij de Wijnbeurs

Bij de Wijnbeurs krijg je de ‘100% proefgarantie’, wat betekent dat je de wijn kosteloos kunt terugsturen als deze niet aan je verwachtingen voldoet. Het vijfkoppige panel van de Wijnbeurs proeft jaarlijks meer dan 2.000 wijnen, en enkel wijnen met een score van meer dan 16 op 20 worden aanvaard. Met onze Wijnbeurs aanbieding kun je bijvoorbeeld ook het Vatencollectief uitproberen. Hier biedt de Wijnbeurs je ‘Grand Cru’ wijnen aan tegen een uitzonderlijk lage prijs en krijg je gegarandeerd een bijzondere wijn in je glas.

Beschikbaar vandaag