Farmaline Kortingscodes

Populaire Farmaline Kortingscodes voor mei 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Farmaline

Hoe gebruik ik de Farmaline kortingscode?

Kopieer de kortingscode, voltooi je aankoop en voeg de code toe bij het afrekenen voor extra voordeel. Zorg ervoor dat je het vóór de vervaldatum van de kortingscode gebruikt.

Wanneer ontvang ik mijn Farmaline bestelling?

Tijdens het plaatsen van je bestelling krijg je per koerier een geschatte leveringstermijn te zien.. De aangegeven leveringstermijn is van toepassing vanaf het moment dat je betaling is aangekomen en je vervolgens een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Bestellingen die je tussen vrijdag 15.00 uur en zondag 23.59 plaatst, worden verwerkt en verzonden vanaf maandag.

Leveringstermijnen per bestemming:

België, Nederland, Luxemburg, Duitsland : 1 à 2 werkdagen
Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk : 2 à 4 werkdagen
Rest van Europa : 3 à 5 werkdagen

Kan ik de voortgang van mijn Farmaline bestelling volgen?

Zodra je pakket verzonden wordt ontvang je een e-mail waarin je je bestelling kan volgen via een link van de gekozen koerierdienst. Als je deze niet meer hebt dan kun je de trackingcode ook terugvragen via de knop “Contacteer ons” op de Farmaline webpagina aan de hand van je e-mailadres.

Hoeveel kost verzending bij Farmaline?

Verzending is gratis bij bestellingen vanaf € 30, geleverd in DPD parcelshops, en gratis vanaf een bestelwaarde van € 40 als ze worden geleverd aan huis of op kantoor.

Als de waarde van je bestelling lager ligt dan bovenvermelde bedragen dan zijn de leveringskosten als volgt:
DPD Parcelshop € 2,95

Aan huis/op kantoor minder dan € 25 bestelwaarde: € 3,95

Aan huis/op kantoor meer dan € 25 euro bestelwaarde: € 3,45

Voor bestellingen onder € 10,00 wordt een bijdrage van € 1,90 aangerekend als deelname in de kosten van uw pakket. Deze prijs verdwijnt vanaf € 10,00 bestelwaarde.

Kan ik mijn bestelling retourneren bij Farmaline?

Bestellingen van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen mogen niet worden geretourneerd. Enkel in geval van een gebrek of defect mag je, na het contacteren van de Farmaline klantenservice, een dergelijke bestelling retourneren.

Bestellingen van andere aard mag je wel gewoon retourneren, uiteraard ongebruikt en in originele verpakking, met de bestelbon erbij. Bij Farmaline kun je gemakkelijk gratis retourneren dankzij hun 30-dagen bedenktijd voordeel. Neem contact op met de Farmaline klantenservice via chat of telefoon om je retour aan te melden en je retouretiket te ontvangen.

Gemaakte kosten voor het retourneren van een product op eigen initiatief kunnen niet terugbetaald worden.

Hoe kan ik een bepaald product snel vinden op de website van Farmaline?

Je kunt je gewenste product op vier manieren zoeken bij Farmaline:

  • Op de naam product als je deze kent
  • Op categorieën: als je niet naar een specifiek product op zoek bent, maar eerder voor een oplossing voor je probleem of kwaaltje, navigeer dan door de Farmaline categorieën. Tijdens de navigatie wordt de productenlijst aangepast, en je krijgt enkel producten te zien die aan deze categorie toegekend werd door de Farmaline specialisten. Dit is zonder twijfel de beste manier om een aantal gelijkaardige producten met elkaar te vergelijken. Ook kun je de getoonde lijst van producten op elk moment verfijnen door te filteren op merk, prijs, promotie en/of beoordeling.
  • Op merk, als je een favoriet merk hebt kun je dit merk aanklikken en bijvoorbeeld een categorie selecteren waarin de producten van dit merk voorkomen. Bovendien kan je hier ook filteren op prijs, promotie en/of beoordeling. De getoonde resultaten kunnen steeds gesorteerd worden volgens alfabet, prijs en populariteit.
  • Op alfabet: wanneer geen van de voorgaande manieren je een oplossing heeft geboden, kun je een alfabetisch overzicht van alle producten raadplegen.

Contact opnemen met Farmaline

Je kunt een chat starten of je bericht sturen via het handige contactformulier op de Farmaline contactpagina. Ook kun je bellen naar +31 (0) 85 888 90 50.

Blijf op de hoogte met Farmaline

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Farmaline code.

Ontdek Farmaline

Farmaline is een online apotheek met meer dan 30.000 producten van zeker 750 merken. Omdat het een e-apotheek is, is er een enorm aanbod waar jouw lokale apotheek alleen maar van kan dromen! Bovendien is het erg voordelig met de Farmaline kortingscode. De vele producten zijn er trouwens niet alleen snel te verkrijgen, maar je kunt er ook snel zien waar uit te kiezen valt. Vul je verzoek in de zoekbalk in, en je Farmaline producten komen direct tevoorschijn.

Bespaar meer met Farmaline

Bij Farmaline vind je ook de beste aanbiedingen vergeleken met andere apotheken. Hierdoor krijg je de beste prijs te pakken, èn snelle levering naar jouw huis! Je hoeft er de deur niet voor uit, en kunt er snel, gemakkelijk, veilig en discreet shoppen. En als je je aanmeldt voor de Farmaline nieuwsbrief, blijf je ook nog eens up-to-date van de laatste nieuwtjes en acties, zoals kortingen tot wel 30%.

Trending bij Farmaline

Farmaline biedt een van de grootste selecties aan op het gebied van medicijnen, geneesmiddelen, cosmetica, natuurgeneeskunde, vitamines, schoonheid, dierenverzorging, afslanken en nog heel veel meer! Gebruik de Farmaline korting om de beste aanbieding te krijgen. Dit betekent dus korting op de grote selectie. De producten zijn leverbaar in België, Nederland en nog meer landen. Farmaline is een Belgische online apotheek maar levert ook producten in het buitenland.

Laatst Bijgewerkt 29 mei 2023