Vodafone Aanbiedingen

Populaire Vodafone Aanbiedingen voor juni 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Vodafone

Vodaphone NL

 

Hoe werkt een overstap naar Vodafone met nummerbehoud?

Alle informatie daarover vind je op deze pagina.

Hoe kies je bij Vodafone de telefoon die bij je past?

Op vodafone.nl zie je de populairste mobiele telefoons op een rij. Klik op een telefoon om een 360º beeld van het toestel te zien. Daaronder vind je de toestelspecificaties. Heb je je droomtoestel gevonden, maar is de prijs iets boven je budget? Kijk altijd even of er een Vodafone aanbieding is zodat je alsnog voor je favo toestel kunt gaan. 

Kun je een Vodafone contract verlengen voordat deze afloopt?

Jazeker, bij Vodafone kun je je contract 4 maanden voordat deze afloopt verlengen. Log in op jouw My Vodafone omgeving om de einddatum te zien en shop alvast voor een nieuw toestel! Met een Sim Only kun je tot 2 maanden van tevoren verlengen.

Is er uitleg te vinden over hoe een Vodafone rekening precies is opgebouwd?

Met My Vodafone heb je altijd inzicht in je rekeningen. Zijn er onduidelijkheden? Op deze pagina vind je een uitgebreide uitleg over hoe een rekening in elkaar steekt.

Is er een overzicht van Vodafone's mobiele dekkingsgebied?

Het volledige, actuele dekkingsgebied van Vodafone -evenals nieuws over werkzaamheden en eventuele storingen- is hier te vinden.

Contact met Vodafone

De klantenservice van Vodafone is van maandag t/m vrijdag 08:00 -tot 21:00 uur, zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur en zondag van 09:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar op: 0800-020 00 56

Met vragen kun je ook terecht op het Vodafone-community forum of 24/7 via Twitter of Facebook. Langskomen in een van de dichtstbijzijnde winkels behoort ook tot de mogelijkheden.

Adres:
Vodafone Libertel B.V. 
Avenue Ceramique 300
6221 KX Maastricht

Blijf op de hoogte met Vodafone

 

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Vodafone code.

Ontdek Vodafone

Waar je ook bent, tegenwoordig moet je altijd bereikbaar zijn. Het is dan ook verstandig om voor een betrouwbare aanbieder te gaan. Vodafone helpt je hier graag bij: het is een van 's werelds grootste mobiele netwerkaanbieders in zo'n 30 landen wereldwijd en het twee na grootste mobiele telecombedrijf in Nederland. Maak gebruik van de Vodafone aanbieding en geniet van het 4G+ netwerk in meer dan 250 Nederlandse gemeenten met je huidige toestel, of een van de vele opties op de website of in de winkel.

Bespaar meer met Vodafone

Naast Vodafone mobiel kun je ook kiezen voor Vodafone/Ziggo alles-in-één TV en Internet. Altijd en overal internetten en bellen en je favoriete series en tv-programma's streamen is prettig als je vaak op pad bent. Bovendien levert dit combi-abonnement je non-stop gratis extra's op. Maar, waar je ook voor kiest, met de Vodafone actie ben je altijd voordelig uit. Houd daarnaast de pagina met aanbiedingen in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent van de scherpste deals.

Trending bij Vodafone

Voor Vodafone gaan communicatie, media en vermaak hand in hand. Geloof jij ook in Vodafone's filosofie van mobiel gemak en entertainment? Profiteer dan van de Vodafone actie en geniet van de voordelen van de mobiele netwerkaanbieder die niet alleen een marktleider is op het gebied van Internet of Things, maar ook jaarlijks een optimaal netwerk verzorgt bij honderden evenementen. En wist je al dat Vodafone met 93 landen hét grootste 4G netwerk ter wereld biedt?

 

Laatst Bijgewerkt 8 juni 2023