Tele2 Aanbiedingen

Deze aanbiedingen zijn verlopen, maar ze kunnen nog steeds werken.

Deal

Bekijk de Beste Offers hier op Tele2

Pak Deal
Deal

Geef je op voor de Nieuwsbrief bij Tele2

Pak Deal
Deal

Check hier alle Leveringsopties op Tele2

Pak Deal

Populaire Tele2 Aanbiedingen voor augustus 2022

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Tele2

Tele2_NL

Hoe gebruik ik mijn Tele2 aanbieding?

Klik op de aanbieding, en we nemen je mee naar de website van Tele2.

Hoe lang is de levertijd van Tele2?

Een telefoon met abonnement krijg je de volgende dag thuis bezorgd, als je bestelt voor 23.59 uur en de telefoon op voorraad is. Een Sim only kaart wordt binnen 5 werkdagen verzonden met PostNL.

Kan ik met Tele2 mijn nummer behouden?

Ja, dat kan. Kies bij het bestellen voor nummerbehoud en Tele2 regelt alles voor je, zowel voor prepaid als voor abonnementen.

Wat kost mobiel internetten met Tele2?

Met Tele2 abonnementen is je internet-/databundel geldig in de hele EU en IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, en Zwitserland. Buiten de EU betaal je extra om het internet te gebruiken.

Kan ik mijn bestelling bij Tele2 annuleren of retourneren?

Voor abonnementen met telefoon of Sim Only krijg je 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je je welkomstbrief, telefoon en/of simkaart hebt ontvangen. Binnen die periode kun je eenvoudig annuleren door contact op te nemen met de klantendienst van Tele2.

Contact opnemen met Tele2

Je kunt contact opnemen met Tele2 via chat, op het forum, via MijnTele2 of de MijnTele2-app, in een Tele2-winkel, via de telefoon op nummer 020-754 4444 of je kunt een brief sturen naar Tele2 Nederland B.V. Postbus 289 2400 AG Alphen aan den Rijn.

Blijf op de hoogte met Tele2

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Tele2 code.

Ontdek Tele2

Voor een goedkoop abonnement op vaste of mobiele telefoondiensten, datanetwerken en internetdiensten ben je bij Tele2, één van de snelst groeiende telecomoperatoren in Europa aan het juiste adres! Gebruik onze Tele2 aanbieding en stel zelf je abonnement samen: bepaal welk simtype je wil, de grootte van je databundel en hoeveel minuten en sms’jes je nodig hebt.Tele2 biedt voor elk wat wils:je kunt kiezen uit een sim only, smartphone of prepaid abonnement.

Bespaar meer met Tele2

Je vindt de superscherpe telefoonaanbiedingen en leuke extra’s van Tele2, van een fikse korting tot coole gadgets hier: https://www.tele2.nl/mobiel/aanbiedingen/. Tele2 grijpt iedere mogelijkheid aan om je blij te maken, zoals bijvoorbeeld Kerst, Valentijn of Black Friday. Bovendien krijg je met het Vriendenvoordeel voor iedere nieuwe klant die je aandraagt € 20,- voor jezelf en € 20,- voor de andere persoon.Verder biedt de blog, https://www.tele2.nl/blog/, massa’s handige tips om het meeste uit je telefoon te halen.

Trending bij Tele2

Tele2 staat bekend voor het aanbieden van goedkoop bellen en biedt een compleet pakket van communicatiediensten. Alles van Sim Only tot abonnementen met de nieuwste Smartphones erbij. Met de Tele2 acties ben je verzekerd van de beste deal! Neem snel een kijkje bij de aanbiedingen van Tele2 voor de vetste deals voor je nieuwe mobieltje en een overzicht van de verschillende abonnementen.

Laatst Bijgewerkt 17 augustus 2022