Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Qatar Airways Aanbiedingen

 • Aanbieding
  Deal

  Qatar Airways Default Offer Page

  Please use the ad copies from the landing page

  Pak Deal
  Verloopt 31/3/2026
  Bekijk voorwaarden

Deze aanbiedingen zijn verlopen, maar ze kunnen nog steeds werken.

Deal

Qatar Airways NL Homepage

Pak Deal
Verlopen

Populaire Qatar Airways Aanbiedingen voor oktober 2021

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Qatar Airways Default Offer PageOnline Deal31 mrt. 2026

Q&A met Qatar Airways

Qatar banner NL

Hoe kan ik mijn Qatar Airways aanbiedingen inwisselen?

Je kunt hiernaast je kortingscode ophalen. Je komt dan automatisch op de website van Qatar Airways. Zoek daar naar je gewenste vlucht. De korting wordt verrekend bij het afrekenen. 

Wat zijn de bestemmingen van Qatar Airways?

Qatar Airways vliegt op meer dan 160 bestemmingen wereldwijd, op alle continenten. 

Waarom kan ik op de website van Qatar Airways online geen stoelen reserveren?

Dit kan te maken hebben met de cookie-instellingen van je computer. Het kan helpen om je surfgeschiedenis en je internetcookies te verwijderen of om een andere browser te gebruiken. 

Kan ik mijn vlucht bij Qatar Airways annuleren?

Wil je je boeking annuleren? Ga dan naar qatarairways.com, klik op ‘Manage booking’ en vervolgens op ‘cancel flight’. Of vraag om een terugbetaling via de website. 

Kan ik mijn vlucht bij Qatar Airways wijzigen?

Afhankelijk van de voorwaarden van je ticket kun je je boeking online veranderen. Ga hiervoor naar qatarairways.com en klik op ‘Manage booking’. Als je ticket gewijzigd kan worden, zie je de knop ‘Modify flights’. Klik op deze knop om nieuwe vluchten te selecteren en betaal eventuele kosten meteen online. Is je nieuwe ticket goedkoper? Dan ontvang je een tegoed voor je volgende vlucht. Kun je je ticket niet online wijzigen? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde Qatar Airways-kantoor.

Hoeveel bagage mag ik meenemen met Qatar Airways?

Dat verschilt per vlucht en ticket. Check je e-ticket of kijk op deze webpagina.

Contact met Qatar Airways

Je kunt contact opnemen met Qatar Airways via de website. De klantenservice zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt ook rechtstreeks contact zoeken met de klantenservice op het volgende adres:
Qatar Airways
Customer Care
PO Box 22550
Doha, Qatar
Fax: +974 4022 5336

Blijf op de hoogte met Qatar Airways

1 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Qatar Airways code.

Ontdek Qatar Airways

Qatar Airways behoort niet voor niets tot een van de beste airlines ter wereld. Ze begrijpen als geen ander dat de reis minstens zo belangrijk is als de bestemming. Dagelijks vliegt Qatar Airways naar meer dan 160 bestemmingen wereldwijd. Met de heerlijke Qatar Airways aanbiedingen kun je dit allemaal zelf meemaken, voor de beste prijs. Plan je volgende reis en laat Qatar Airways bewijzen dat de wereld een ongelofelijke plaats is. Ontdek de wereld, samen met Qatar Airways.

Bespaar meer met Qatar Airways

Nog meer voordeel? Met de Qatar Privilege Club kom je in aanmerking voor exclusieve aanbiedingen speciaal voor jou. Zo krijg je toegang tot de lounges op International Airport Doha en kun je de gewilde stoelen aan de voorkant van de Economy Class reserveren. Daarnaast kun je je Qpunten en Qmiles inwisselen voor een upgrade naar Business Class of First Class of voor extra bagage. Bekijk alle voordelen van de Privilege Club.

Trending bij Qatar Airways

Qatar Airways staat bekend om haar goede service, en dat merk je. Qatar Airways heeft prijzen gewonnen voor gastvrijheid, stoelcomfort en het uitgebreide assortiment aan snacks, drankjes en exquise gerechten. Ontdek het zelf en maak gebruik van de Qatar Airways kortingscode voor de beste deals. Wist je dat er zelfs een in-flight entertainmentsysteem aanwezig is? Dat betekent eindeloos spelen, delen, kijken en luisteren en heerlijk uitgerust op je bestemming aankomen.

Beschikbaar vandaag

Deals1