sluit
TTD Launch

Joïa (NL)

Avenue du Pont 18, Liege

4-gangenmenu du chef voor 2 of 4 personen bij Joïa in Luik

Kies optie

In een Notendop

Laat je verrassen door de gerechten uit de gastronomische keuken en geniet met goed gezelschap in een sfeervolle setting.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 4-gangenmenu du chef
  • Voor 2 of 4 personen
  • Een voorbeeld van hoe het menu er uit kan zien:
Image 1

Voorgerecht

Rundercarpaccio

***

Hoofdgerecht

Ravioli met ricotta, cherrytomaatjes en rucola
of
Gevuld gevogelte met mozzarella en tomaten, gnocchi en seizoensgroenten

***

Dessert, keuze uit:

Huisgemaakte cheesecake

De invulling van dit 4-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Minimaal 12 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op groupon.nl/reservations. 4 maanden geldig op maandag, dinsdag, vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen). Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Joïa

Als je bij het uiterste puntje van Limburg de grens over rijdt, kom je al snel uit bij Visé. Daar vind je het Italiaanse restaurant Joïa. De keuken wordt daar gerund door een uit Calabrië afkomstige chef die je tijdens je bezoek aan het werk gaat zien dankzij de open keuken. Op de menukaart prijken specialiteiten uit het land van de laars zoals antipasti, salades, pasta, en vlees- en visspecialiteiten. Deze worden aangevuld met een zorgvuldig samengestelde wijn- én cocktailkaart, wat in de zomer zeker geen overbodige luxe is als je plaatsneemt op het grote zonnige terras.