sluit
V-Day

Amsterdam Personal Training & Health - Expat Bootcamp

Overtoom 371, Amsterdam

10- of 20-rittenkaart bootcamp-trainingen bij Expat Bootcamp

Kies optie

In een Notendop

Werk je in het groen van het Vondelpark of Erasmuspark in het zweet en sport gezellig in groep.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een 10 rittenkaart voor Bootcamp Training (waarde € 85)
  • € 54,99 voor een 20 rittenkaart voor Bootcamp Training (waarde € 170)

Het idee achter deze training is dat alle bootcamp-lovers, of het nu expats of Amsterdammers zijn, zich samen op een mooie locatie in het zweet werken. Als je wilt afvallen of gewoon intensief met je lichaam bezig wilt zijn, dan kan je naar het Vondelpark of het Erasmuspark komen om deel te nemen aan serieuze sessies. 

Je verzamelt altijd bij Sport 371, studio op de overtoom 371 waar tevens kluisjes aanwezig zijn voor je spullen (Kluisjes alleen beschikbaar in sport371 op de overtoom). Vanaf hier ga je met de groep naar het park waar de trainingssessie zal plaatsvinden. Terwijl je dit leest, voel je de beenspieren al warm worden. Bekijk het bootcamp-schema hier.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag. Bekijk het schema op www.expatbootcamp.nl/nl.html
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@amsterdam-pt.nl o.v.v. je voornaam, achternaam en groupon-code. Je krijgt dan een persoonlijke inlog toegestuurd om in te loggen in je account.
Meer info: een training duurt 1 uur. Na het verzilveren van je Groupon heb je 15 weken voor de 10-rittenkaart en 22 weken voor de 20-rittenkaart. De rittenkaart is persoonsgebonden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Expat Bootcamp

Bij Expat Bootcamp is iedereen welkom die graag de variatie opzoekt in z'n sport. Oorspronkelijk opgericht voor expats, maar bij Expat Bootcamp verwelkomen ze eigenlijk iedereen die hard aan de slag wil, expat of geen expat. Tijdens een uur bootcamp werk je aan je conditie én aan de opbouw van je spiermassa door een uitdagende combinatie van oefeningen te volgen. De professionele trainers motiveren je om je doelen te halen - en meer. Het ontmoetingspunt is in de studio Sport 371, op de Overtoom 371 of bij Erasmuspark bij standbeeld ijsbeer. Daar zijn lockers, toiletten en douches. Na de workout kan je daar ook nog even gezellig een kopje thee drinken. Bij de bootcamp trainingen proberen de trainers je klaar te stomen voor de Obstacle Run. In maart staan de eerste obstacle runs alweer gepland, dus wie doet er mee?