APK Service Leiden

Waardebon van € 300 voor zomer- of winterbanden bij APK Service Leiden

Tot 67% korting.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


De deal

  • € 99 voor een waardebon van € 300 voor een set van 4 zomer- of winterbanden

Zijn de banden van je auto aan vervanging toe om je voertuig klaar te maken voor de zomer of winter? Dan is APK Service Leiden je graag van dienst om je te adviseren over de verschillende opties. De beste optie is uiteraard de set banden waardoor je auto weer lekker op de weg ligt. Dit maakt het rijden prettiger en nog belangrijker, je kan weer veilig de weg op. Het monteren van de banden is onderdeel van de service, dus je rijdt na je afspraak meteen met je nieuwe banden de weg op.

Voorwaarden


Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado..
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0641 811 009, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor een complete set van vier banden, het is dus niet mogelijk bijvoorbeeld twee banden te bestellen met je groupon. Alleen geldig voor nieuwe banden. De goedkoopste set banden kost € 460. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over APK Service Leiden


Deze garage nabij het Noorderpark in Leiden verzorgt alles wat met je auto te maken heeft. Je kan hier van maandag tot en met zaterdag terecht om je auto te laten controleren en repareren. Voor een goede en specialistische service wat betreft banden of airconditioning zit je hier goed, en ook voor onderdelen, occasions en verkoop van je oude auto is APK Service Leiden een vertrouwd adres.

APK Service Leiden

Autoherstel, Band
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.