sluit
Gebruik code SALE20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

BodyRestyle

Strijpsestraat 94, Eindhoven

Tatoeage verwijderen met laserbehandelingen gedurende een periode van 12 maanden bij BodyRestyle in Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Laat ongewenste tatoeages langzaam vervagen met behulp van laserbehandelingen gedurende een periode van 12 maanden.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
N
Nienke
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 7, 2021
Vriendelijk personeel met een fijne ontvangst en uitleg over de behandeling. Tijdens de behandeling kwam ze regelmatig checken of de lamp nog goed voor mijn gebit stond voor het beste resultaat. Ik ben echt tevreden, en kom zeker nog een keer terug :)
I
Ilse
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 19, 2021
Echt fantastisch! Goede uitleg en ik ben benieuwd hoe het resultaat zal zijn! Maar kan het iedereen aanbevelen! Van 60 jaar naar jongere lippen. Ik kom er net vandaan en kan niet wachten tot de zwelling weg is! Maar bedankt voor je begeleiding met hopelijk goed resultaat. Tot de volgende keer!
M
Marie
4 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 2, 2021
Geweldige ervaring, zeer vriendelijjke ontvangst en heel duidelijke info Smaakt naar meer Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat
C
Caroline
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 21, 2021
Uitgebreid, goed.

Over deze deal

  • Tatoeage verwijderen met laserbehandelingen
  • Na de eerste behandeling blijft je groupon 12 maanden geldig voor vervolgbehandelingen
  • Vanwege wisselende hersteltijd, plan je deze vervolgbehandelingen in in overleg met BodyRestyle

  • Naar keuze geldig voor:
    • Een tatoeage van 1-5 cm²
    • Een tatoeage van 5-10 cm²
    • Een tatoeage van 10-0 cm²

De naam van je -inmiddels ex- geliefde groot op je borstkas of het gezicht van de zanger van je favoriete jaren ‘90 boyband op je kuit….het leek toen zo’n goed idee, maar misschien krijg je nu niet meer van die nostalgische gevoelens als je er naar kijkt. In dat geval kan je deze versierselen vakkundig laten verwijderen met behulp van de Pico-laser, een snelle en veilige manier om van ongewenste inktdeeltjes af te komen. Tijdens de behandeling worden laserpulsen uitgezonden. De energie hiervan dringt de huid binnen en vernietigt het pigment van de tatoeage. De hoeveelheid behandelingen die nodig is en het resultaat zijn o.a. afhankelijk van het soort en de hoeveelheid inkt, de leeftijd en plek van de tattoo en de gevoeligheid van je huid. Gemiddeld zijn er zo’n 3 tot 6 behandelingen nodig om een tatoeage volledig te verwijderen. De mogelijkheden zullen van tevoren uitgebreid met je besproken worden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor de eerste behandeling. Na inwisseling is je groupon nog 12 maanden geldig voor vervolgbehandelingen op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 476 411, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Vanwege wisselende hersteltijd, plan je vervolgbehandelingen in in overleg met BodyRestyle. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over BodyRestyle

Bij de laagdrempelige salon BodyRestyle in Eindhoven-Strijp kan je terecht voor het verfraaien en verzorgen van verschillende delen van je lichaam. Wimperextensions, tandenbleken en tandkristallen, IPL-ontharen en vet bevriezen - zomaar een greep uit het aanbod van de beauty treatments. De professionele medewerkers doen hun uiterste best om je op je gemak te stellen met extra uitleg en een gezellig praatje, zodat jij ontspannen de behandeling ingaat en vervolgens tevreden de salon weer uitloopt.