sluit
TTD Launch

Strong Coaching

5 locaties

7 of 17 bootcamplessen of een 3 maanden-abonnement bij Strong Coaching op diverse locaties in Eindhoven of Aarle Rixtel

Kies optie

In een Notendop

Train lichaam en geest in een groep in de buitenlucht onder de motiverende, professionele begeleiding van de ervaren coach Dwight Vlijter.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 7 of 17 rittenkaart of 3 maanden abonnement Bootcampen
  • Je kan bootcampen op de volgende locaties:

Eindhoven:

  • Henri Dunantpark
  • Stadswandelpark
  • Karpendonkse Plassen
  • Urban Sportpark

Aarle Rixtel:

  • Sporthal de Dreef

Je coach:

Dwight Vlijter spreekt uit ervaring wanneer hij zegt dat een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Hij raakte persoonlijk in een burn-out en dat is een reëel gevaar voor iedereen bij wie de balans niet op orde is. Met een achtergrond in dans en fysieke training in zijn tijd bij de Nederlandse strijdmachten weet hij als geen ander alles van anatomie. Maar dus ook van de psychische klachten die hier een direct gevolg van kunnen zijn. Dus: move your body, move your mind.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is je 7-rittenkaart nog 6 maanden geldig, je 17-rittenkaart nog 12 maanden geldig en je 3 maanden abonnement nog 3 maanden geldig op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0653 650 930, o.v.v. Groupon. Daarna log je voor elke les in op het rooster en reserveer je een les: strongcoaching.nl/trainingsrooster Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig voor bestaande leden of klanten die het afgelopen halfjaar bij Strong Coaching hebben gesport. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Strong Coaching

Bij Strong Coaching train je onder professionele, intensieve begeleiding van bootcamptrainer en ex-militair Dwight Vlijter. Op verschillende locaties in Eindhoven en Helmond, in de buitenlucht. Met gebruik van uiteenlopende trainingsmaterialen én op je eigen niveau werk je samen met andere enthousiastelingen aan je conditie en energielevel. Want fysieke en mentale balans is volgens Dwight hét ingredient voor een gezonde levensstijl. Ben je geïnteresseerd in personal training of wil je voedingsadvies? Ook dat kan bij Strong Coaching.