Laat kalknagels of schimmelnagels behandelen met laser bij Clinic63 op 6 locaties

Resterende tijd beperkt!
Tot 82% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Tenen moeten er altijd goed uitzien voor het geval je veters losgaan op een feestje en je blootvoets verder moet dansen omdat je strikdiploma nog thuis ligt. Wees altijd op alles voorbereid met 3 laserbehandelingen om kalk- en schimmelnagels te verwijderen bij Clinic63.

Kies uit 4 opties

  • € 69,99 voor drie behandelingen voor 1 kalknagel (waarde € 240)
  • € 159,99 voor drie behandelingen voor 3 kalknagels (waarde € 720)
  • € 229,99 voor drie behandelingen voor 5 kalknagels (waarde € 1.200)
  • € 429,99 voor drie behandelingen voor 10 kalknagels (waarde € 2.400)

Een kalknagel is niets anders dan een nagel die met een schimmel geïnfecteerd is. Deze infectie kan behandeld worden met Harmony XL-laserbehandelingen van in dit geval 10 tot 20 minuten, ontwikkeld om schimmels onder het nagelbed te doden. Het effect van de behandeling is pas na maanden zichtbaar, omdat het 7 tot 9 maanden kan duren voordat er een volledig nieuwe nagel is teruggegroeid.

Bij aanvang van de behandeling zal er Informed Consent-formulier moeten worden ingevuld en getekend, en zullen er foto’s worden gemaakt in het belang van de behandeling ​​en het resultaat.

Liever een andere behandeling? Kijk hier voor al onze deals met Clinic63.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag, afhankelijk van de gekozen locatie (m.u.v. feestdagen). Geldig bij alle locaties van Clinic63 - Amsterdam (dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag), Den Haag (maandag, dinsdag en woensdag), Nijmegen (maandag), Den Bosch (dinsdag), Eindhoven (donderdag en vrijdag) en Meerssen (woensdag).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal van tevoren telefonisch op 0880 157 100, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee, anders kan er helaas niet worden behandeld. Niet geldig i.c.m. andere acties. Tussen de behandelingen zit meestal 4-6 weken per nagel. Minimumleeftijd 18 jaar. Clinic63 geeft geen garantie op behandelingen en resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63


Clinic63 is een gespecialiseerde kliniek waar cosmetische professionals dagelijks hun beste en mooiste beentje voor zetten om maximale resultaten en tevreden klanten te krijgen. Dit met behulp van jarenlange ervaring, de modernste apparatuur en een vriendelijke sfeer waarin veiligheid, privacy en persoonlijke wensen voorop staan. Bij iedere behandeling worden bovendien passende cosmetische producten gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. De behandelingen verschillen van het tegengaan van transpiratie, verwijderen van tatoeages, corrigeren van oogleden, verwijderen van ongewenst haar, acné en pigmentvlekken en een variëteit aan schoonheidsbehandelingen waar de huid van gaat stralen. Kortom: voor vrijwel elk beautyprobleem of -wens heeft Clinic63 een oplossing. Clinic63 heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Meerssen en Nijmegen.

Clinic63

Medisch
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.