Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel!

Nieuwe Binnenweg 321A, Rotterdam

Cryolipolyse-behandeling van 35 minuten voor onderkin en/of 2 of 4 koppen bij Di's in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Met cryolipolyse worden lokale vetophopingen gecontroleerd gekoeld om vetverlies mogelijk te maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Sylvia
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 9, 2021
Echt de moeite waard om naar Di's te gaan voor diverse behandelingen. Super aardige mensen en gastvrij ook! Ik ben voor couperose behandelingen geweest met het IPL apparaat.
L
Lejla
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 19, 2020
Zeker goed

Over deze deal

 • Cryolipolyse voor onderkin en/of 2 of 4 koppen
 • In Rotterdam
 • Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen; bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam
 • Wanneer je kiest voor een behandeling met 2 koppen, kun je 1 zone behandelen, met 4 koppen dus 2 zones
 • De zones die je kunt kiezen zijn:
  • Armen
  • Buik
  • Benen
  • Billen

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste afspraak. Na inwisseling heb je nog eens 6 maanden om de rest van de behandelingen af te nemen. De openingstijden zijn: dinsdag van 9.00 - 18.00 uur, woensdag van 8.30 - 14.30, donderdag van 9.00 - 18.00 uur, vrijdag van 9.00 - 19.00 uur en zaterdag van 9.00 - 18.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Di's

In deze schoonheidssalon aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam staat aandacht voor de klant centraal. Het is niet voor niets dat de slogan "For Inner & Outer Beauty" is. Je treedt allereerst binnen in een oase van geuren en kaarsen en vervolgens word je 'stevig' in de watten gelegd met producten op plantaardige basis. Bij Di's kan je terecht voor diverse beautybehandelingen, zo maak je hier onder meer een afspraak voor een ontspannende massage, gezichtsbehandeling, huidbehandeling met microdermabrasie of permanente ontharing met SHR.