Geen nieuwe meldingen

Online Cursus Snellezen door Frans Duijts via De Hoofdzaken

Kies optie

In een Notendop

Deze online cursus leert je technieken om efficiënter en sneller te lezen, ideaal voor examens af te leggen en snel info te verwerken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 19,99 voor een Online Cursus Snellezen door Frans Duijts (waarde € 242)

Deze training volg je online in je eigen tempo en helpt je bij het leren lezen en begrijpen van complexe leesstukken. Je volgt de training via de MaxaM Methode wat een revolutionaire manier is om breinvriendelijk informatie te absorberen. Deze methode is perfect voor complex leeswerk zoals studieboeken, dossiers en vakliteratuur. Via korte praktische instructievideo’s en downloadbare hand-outs krijg je uitleg en er worden start- en eindmetingen verricht om je vooruitgang te meten. In 5 stappen leer je vliegensvlug informatie te absorberen. Tijdens de methode leer je ook beter te lezen vanaf een beeldscherm en een snelle grondige analyse uit te voeren van complex leeswerk.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 6 maanden na aankoop van de cursus aan. Aanmelden doe je van tevoren via e-mail op info@dehoofdzaken.nl, met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 6 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: na inwisseling van je groupon ontvang je binnen 48 uur je inloggegevens en heb je direct toegang tot het cursusmateriaal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Hoofdzaken

De Hoofdzaken werd opgericht door Frans Duijts, een zelfverklaarde geheugenexpert. Je bent bij hem aan het juiste 'online' adres voor een Online Cursus Snellezen. De presentatie en demonstratie die Frans geeft wordt gekenmerkt door z'n enthousiasme en de verbluffende mogelijkheden die het menselijk brein biedt. Als Brain & Productiviteit trainer verbaast hij je met de mogelijkheden van je eigen brein.