De Kartfabrique Prison Island

Prison Island: probeer in 1,5 uur met 1 - 20 personen te ontsnappen uit de cellen bij Kartfabrique in Utrecht

Resterende tijd beperkt!
Tot 38% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


Waarom mensen zich vrijwillig laten opsluiten in een gevangenis is een raadsel. Letterlijk. Los mentale en fysieke puzzels op en ontsnap uit het enerverende Prison Island.

Kies uit 7 opties

  • € 17,50 voor 1,5 uur Prison Island voor 1 persoon (waarde € 26,25)
  • € 34,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 2 personen (waarde € 52,50)
  • € 68,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 4 personen (waarde € 105)
  • € 99,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 6 personen (waarde € 157,50)
  • € 165,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 10 personen (waarde € 262,50)
  • € 249,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 15 personen (waarde € 393,75)
  • € 327,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 20 personen (waarde € 525)

Prison Island is een avonturenspel uit Zweden: het is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room. Prison Island bestaat uit 38 cellen in een gevangenis. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. Dit kunnen fysieke, technische of tactische spellen zijn. In sommige cellen moet je opdrachten oplossen die vergelijkbaar zijn met opdrachten van Escape Room. Andere cellen zijn weer een stuk fysieker en dien je juist een goed uithoudingsvermogen te hebben. 

Punten kan je scoren door het speuren naar knoppen, het gooien van ballen, het oplossen van raadsels en het ontwijken van bewegingssensoren. En iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheid. Hierdoor duren niet alle cellen even lang. De speelduur van één cel verschilt van 1 tot 5 minuten. Verzamel met je team genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen.

Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar en groepen van 3 tot 100 personen (je speelt in teams van 3 tot 5 personen). Ideaal voor een groepsuitje, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Je kan bovendien steeds terugkomen om jezelf te verbeteren, net als bij karten en lasergamen.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht online op kartfabrique.nl/groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimum leeftijd voor deelname: 7 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Kijk voor de veelgestelde vragen op www.kartfabrique.nl/veelgestelde-vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kartfabrique


De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen. En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er sinds kort Prison Island, een cellencomplex met 38 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus. Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kan je genieten van een hoofdgerecht of driegangenmenu in Het Ketelhuis.

De Kartfabrique Prison Island

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.