Estefania Beautysalon

Nieuwmarkt: afvallen en detoxen met pressotherapie-behandelingen bij Estefania Beautsalon

Tot 78% korting.
Kies optie

In een Notendop


Doel van de behandeling is cellulitis, vermoeide benen, adertjes, sinaasappelhuid, overgewicht en stress tegen te gaan.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Teveel cellulite kan je zelfvertrouwen schaden, net als een romantische afwijzing of vallen voor je eigen piramidespel. Voed je zelfbeeld met pressotherapie bij Estefania Beautysalon.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 1 pressotherapie-behandeling (waarde € 65)
  • € 49,99 voor 3 pressotherapie-behandelingen (waarde € 195)
  • € 89,99 voor 6 pressotherapie-behandelingen (waarde € 390)
  • € 129,99 voor 9 pressotherapie-behandelingen (waarde € 585)

Voor deze behandeling trek je een soort pak aan dat je benen, armen en buik apart van elkaar een computergestuurde luchtdrukmassage geeft. Gedurende 40 minuten vult het pak zich met een continue luchtstroom, wat druk uitoefent op je lichaam en een lymfedrainage-effect oplevert. Het doel van de behandeling is cellulite, vermoeide benen, zichtbare adertjes, overgewicht en stress tegengaan. Afhankelijk van jouw doelstelling zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van een halve week.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0641 971 168, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Je groupon is persoonsgebonden. Reserveren voor deze deal doe je telefonisch. Reserveer je toch via Treatwell dan wordt er een toeslag van € 1 gerekend. Pressotherapie is niet mogelijk bij ernstige ziektes, koorts, acute ontstekingen en hartaandoeningen en niet aan te raden wanneer je last hebt van een lage bloeddruk, hyperfunctie van de schildklier, hartlijden, acute trombose, menstruatie en astma. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Estefania Beautysalon


Estefania Beautysalon is een schoonheidssalon die zeer centraal te vinden is bij de Amsterdamse Nieuwmarkt. Je kan er terecht voor definitieve ontharing, voor het laten verwijderen van tatoeages en voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen als pressotherapie, afslankmassages en microdermabrasie. De salon is gespecialiseerd in huidverjonging door middel van IPL en biedt ook verfraaiende behandelingen als manicures en wimperlifting.

Estefania Beautysalon

Spa, Gewichtsverlies
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.