sluit
TTD Launch

Hotel Restaurant Posthoorn

Noordeinde 43, Monnickendam

6-gangendiner, naar keuze met overnachting bij Michelinster-restaurant Posthoorn

Kies optie

In een Notendop

Het team van het met een Michelinster bekroonde Posthoorn bezorgt je een culinaire belevenis, naar keuze met overnachting in een suite.

Over deze deal

Ontroerd raken van kwaliteit, kunst en talent kan op vele manieren – een bezoek aan het Louvre, een tripje naar het Concertgebouw of dineren in een toprestaurant. Het kan ook door te dineren in een toprestaurant, dus schuif in dit geval aan voor een zesgangendiner, naar keuze met een overnachting, bij het met een Michelinster bekroonde restaurant Posthoorn.

Kies uit 5 opties

 • € 99,99 voor een 6-gangen diner incl. ontvangst amuse voor 2 personen
 • € 199,99 voor een 6-gangen diner incl. ontvangst amuse voor 4 personen

 • € 199,99 voor een 6-gangen diner incl. amuse met overnachting type A en ontbijt voor 2 personen
 • € 224,99 voor een 6-gangen diner incl. amuse met overnachting type B en ontbijt voor 2 personen
 • € 244,99 voor een 6-gangen diner incl. amuse met overnachting type C en ontbijt voor 2 personen

Je begint je diner bij dit toprestaurant met een gastvrije ontvangst en een amuse. Daarna schuif je aan tafel voor je diner van 6 gangen, zorgvuldig samengesteld door de chef. Hoe zo’n menu er uit ziet? Pin ze er niet op vast, want dit is slechts een voorbeeld:

 • Ontvangstamuse
 • Hert, biet, venkel
 • Zalm, pompoen, witlof
 • Ravioli, paddenstoel, hazelnoot

 • Iberico varken, hoisin, gamba
 • Parelhoen, zuurkool, gevogelte jus
 • Crème brûlée, vanille, ananas

De Posthoorn

Patron Marc Boeljon is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en hij doet dat met een uitgekiende witte en zwarte brigade, waarbij chef Jeroen Bavelaar de keuken runt en maître-sommelier Edwin Van Egmond zorgt voor de fijnste wijn-spijscombinaties. Sinds 2008 heeft Posthoorn een Michelinster, gekregen voor de uitmuntende Franse gerechten die op de kaart staan. Daarnaast zijn ze in het bezit van 15 GaultMillau-punten. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met producten uit eigen streek en met respect voor het seizoen. Ook met de sfeer zit het wel snor. De ingetogen, modern klassieke inrichting van internationale allure zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Ander leuk extraatje: De Posthoorn ontwikkelde speciaal voor Groupon 4 recepten met Gin. Twee cocktails, een salade en dessert. Deze zijn gratis te vinden via: gr.pn/gintonicreceptenboek.

Wie er een compleet uitje van wil maken, blijft na afloop gewoon heerlijk slapen. Onder hetzelfde dak als het restaurant zit ook namelijk een kleinschalig luxe hotel met 5 zeer aangename suites. De persoonlijke service, warme ambiance, moderne voorzieningen en historische eigenschappen (het is een gebouw is een rijksmonument, waar, zo gaat het verhaal, Napoleon nog geslapen heeft) zorgen voor een symbiose van weldadig comfort. De kamers zijn voorzien van flatscreentelevisie, DVD-speler, draadloos internet en badkamer met eigentijds sanitair. Een perfecte locatie waar je je helemaal kan opladen.

Kamertypes:

Type A: Double Deluxe Type B: Junior Suite Type C: Suite

De omgeving

Monnickendam is op zich ook al een bezoek waard. Het is één van die karakteristieke Noord-Hollandse vissersplaatsjes aan het IJsselmeer waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Er heerst een aangename rust bij Posthoorn, maar na een klein wandelingetje naar het haventje kan je de gezelligheid opzoeken. Terrasjes, de reuring van de boten en het weidse uitzicht over het water maken het aangenaam een kopje koffie drinken. Amsterdam ligt op slechts 12 kilometer en ook trekpleisters als Edam, Volendam en Marken zijn vlakbij.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 februari 2016 op dinsdag t/m zondag (m.u.v. 28 december t/m 3 januari en feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Bijkomende kosten: voor een diner op vrijdag en zaterdag geldt een weekendtoeslag van € 10 p.p. Voor de opties met overnachting geldt verblijfsbelasting van € 4,75 p.p.p.n. Voor een overnachting + diner op vrijdag en zaterdag geldt een weekendtoeslag van € 25 p.p. De weekendtoeslag geldt ook op kerstavond.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0299 654 598 of via e-mail op info@posthoorn.eu, o.v.v. Groupon.
Annuleren: wijzigingen kunnen tot 5 dagen voor aankomst worden doorgegeven aan Hotel Restaurant Posthoorn per e-mail via info@posthoorn.eu. Wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. exclusief drankjes. Er kan niet afgeweken worden van het menu. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen, geef deze minimaal 48 uur van tevoren door. Posthoorn behoudt het recht om een supplement in rekening te brengen i.v.m. dieetwensen. Op vrijdag en zaterdag beperkte beschikbaarheid. Check-in vanaf 14.00 uur en check-out tot 11.00 uur. Diner ook mogelijk als lunch op zondag. De hotelkamers zijn niet rolstoel toegankelijk. De overnachting is alleen per 2 personen te boeken. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hotel Restaurant Posthoorn