Geen nieuwe meldingen

4 locaties

Keuze uit 4 (duo-)gezichtsbehandelingen bij Beautysalon Just Wellness

Kies optie

In een Notendop

Kies uit 4 gezichtsbehandelingen, die je ook lekker met zijn tweetjes als koppel kan ondergaan.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
E
EHELPFUL REVIEWER
5 beoordelingen2 beoordelingen
november 18, 2019
Wordt vriendelijk te woord gestaan. Nu 1 behandeling gehad, ik vond dat ze nogal snel over mijn lichaamsdelen gingen die behandeld moeten worden. En er werd geen gel voor geleiding gebruikt, dat laatste ga ik een volgende keer naar informeren.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor een gezichtsbehandeling van 60 minuten (waarde € 54,50)
  • € 49,99 voor een duo-gezichtsbehandeling van 60 minuten (waarde € 109)

Waar moet je zijn voor een goede gezichtsbehandeling met korting? Bij Just Wellness kan je zowel in het Zuiden van het land terecht als in het Noorden. Deze aanbieding voor een gezichtsbehandeling bij Just Wellness is namelijk geldig in Amsterdam en Alkmaar, maar ook in Eindhoven en Tilburg. Je kiest uit onderstaande vier gezichtsbehandelingen: eentje voor de normale huid, eentje voor de gevoelige huid, eentje voor de huid met acne of puistjes en eentje speciaal gericht op de huid van mannen. Zo kan je gericht een gezichtsbehandeling kiezen die past bij de persoonlijke behoeften van jouw huid.

Dermalogica Facial Treatment

Bij deze gezichtsbehandeling gebruikt de specialiste de producten van Dermalogica. De behandeling bestaat uit een dieptereiniging, peeling, verwijderen van oneffenheden, masker en dagverzorging.

Environmental Control Treatment

Deze kalmerende behandeling is voor de gevoelige huid die geplaagd wordt door rode vlekken, ontstekingen en jeuk. Een zachte reiniging, kalmerend masker en producten die de roodheid verminderen.

Medi Bac Treatment

Deze zuiverende behandeling is erg geschikt voor mensen met acne en puistjes. De gezichtsbehandeling bestaat uit een diepe reiniging, verwijderen van onzuiverheden, hydrateren en het voorkomen van nieuwe uitbarstingen van puistjes.

Men’s Skin treatment

Deze behandeling is gericht op gezichtshuid van mannen. Na een intensieve reiniging volgt een zachte exfoliatie en worden onzuiverheden verwijderd. Tot slot wordt de huid gehydrateerd waarna ze er fris uitziet.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 622 4505, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Just Wellness

In Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven én Tilburg vind je Just Wellness beautysalons, waar een team van schoonheidsspecialisten en een gastvrouw klaar staan om je in de watten te leggen. Alle vestigingen beschikken over meerdere behandelruimtes waar je terecht kan voor een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, microzone-behandelingen, IPL, bodyshaping en een manicure en pedicure. Er wordt bij de behandelingen onder meer gebruik gemaakt van de producten van Dermalogica en de apparatuur van Medcos. Het is bij Just Wellness ook mogelijk duo-behandelingen te boeken, zodat je samen met een vriendin gezellig een beauty-dagje kan doen.