sluit
Local HP

Kerstplaza Groningen

Leonard Springerlaan 2, Groningen

Kerstplaza: tickets voor de overdekte kermis in Martiniplaza Groningen

Kies optie

In een Notendop

Een hele dag pret met 10.000 m² kermisattracties voor jong en oud, interactieve voorstellingen, diverse shows en 'n gezellige kerstmarkt.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
1 dag geleden
Was een super leuke beleving

Over deze deal

  • Tickets voor Kerstplaza Groningen
  • Overdekte kermis met shows en kerstmarkt
  • Locatie: Martiniplaza Groningen
  • Data (geldigheid voucher): 27 t/m 30 december 2022 en van 1 t/m 8 januari 2023

10.000 vierkante meter, dat zijn twee voetbalvelden naast elkaar, vol met attracties, kerststallen, eetkraampjes, shows en voorstellingen. Je toegangsbewijs geeft je recht op minimaal 1 gratis bezoek aan alle attracties. De toegangsbewijs geeft naast de attracties ook toegang tot alle shows en de kerstmarkt. Kan je er geen genoeg van krijgen? Een herhalingskaart voor de attracties en shows is al voor € 3 ter plaatse aan te schaffen, voor nog langer durend plezier.

Deal-Voorwaarden

Uitsluitend geldig als entreeticket voor Kerstplaza Groningen op 27 t/m 30 december 2022 en van 1 januari t/m 8 januari 2023. **Niet geldig op 25, 26 en 31 december 2022**. Je kan zoveel groupons kopen als je wil. Reserveren is niet nodig. Wissel je afgedrukte groupon bij de kassa in voor je toegangsbewijs. Je toegangskaart geeft je recht op minimaal 1 gratis bezoek aan alle attracties. Het toegangsbewijs geeft naast de attracties ook toegang tot alle shows en de kerstmarkt. Annuleren of omruilen voor een andere datum is niet mogelijk. Betaald parkeren bij de locatie. Gratis entree voor kinderen onder de 2 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Kerstplaza Groningen

Deze overdekte kermis heeft ook dit jaar weer z'n weg naar Martiniplaza in Groningen weten te vinden. Van 25 december 2022 t/m van 8 januari 2023 is het the place to be voor wervelende shows, 10.000 m² aan kermisattracties voor jong en oud én een ware kerstmarkt.

In de grote overdekte hallen van Martiniplaza schitteren vele bekende kermisattracties in vol ornaat. Zo draai, bots en schrik je in draaimolens, botsauto's en de spectaculaire Break Dance. De echte ouwe-gouwe attracties zijn - zoals je zal merken - nog altijd een grote hit. Oefen je werp-arm tijdens het ballengooien en je schiettalent bij een schiettent, en win de mooiste knuffelbeer bij de grijpkraantjes. Ook is er een gezellige overdekte markt waar je van alles kan shoppen. Kortom, Kerstplaza Groningen staat garant voor een hele dag plezier. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.