In een Notendop
Gezelligheid en smaak voeren de boventoon tijdens dit diner waarin je zelf de hoofdrollen kiest.
Over deze deal
Tijdens een diner kan je de dag doornemen met je tafelgenoten, nieuwe smaken ontdekken of met de oplossing komen voor sokken die in de wasmachine op miraculeuze wijzen verdwijnen. Krijg je eureka-moment niet op een lege maag en schuif aan in restaurant Onder de Linden.
Kies uit 8 opties
- € 34,99 voor een driegangen keuzemenu voor 2 personen (waarde € 79,90)
- € 51,99 voor een driegangen keuzemenu voor 3 personen (waarde € 119,85)
- € 68,99 voor een driegangen keuzemenu voor 4 personen (waarde € 159,80)
-
€ 103,99 voor een driegangen keuzemenu voor 6 personen (waarde € 239,70)
- € 43,99 voor een viergangen keuzemenu voor 2 personen (waarde € 94,90)
- € 64,99 voor een viergangen keuzemenu voor 3 personen (waarde € 142,35)
- € 86,99 voor een viergangen keuzemenu voor 4 personen (waarde € 189,80)
- € 129,99 voor een viergangen keuzemenu voor 6 personen (waarde € 284,70)
Je mag kiezen of je gaat voor de bekende weg met een voor-, hoofd en nagerecht of voor die reeks plus een extra voorgerecht. Beide menu’s zijn geïnspireerd op de keuken van Bella Italia, met uitstapjes naar omliggende Zuid-Europese landen. Laat je ogen over de menukaart glijden terwijl je in gedachten afdwaalt naar het zonnige Toscaanse landschap en traditionele nonna’s in de keuken. Vergeet ondertussen niet per gang één gerecht uit te kiezen. Je kan hieronder alvast de opties bekijken. Overigens, als je de avond wil afsluiten met een kaasplankje, moet je rekening houden met een toeslag van € 3,50.
Voorgerechten:
Bij het viergangendiner mag je 2 voorgerechten uitkiezen
- Rundercarpaccio: Dun gesneden runderhaas met rucola, croutons, zongedroogde tomaat, rode ui, truffel dressing en grand Pedano kaas
- Tartaar van heek: Adobo gegaarde heek, met saffraan dressing, op een bedje van wakamé met een dakje van toast
- Champignon toast: Pittig gebakken champignons met knoflook babyleaf en toast
- Pomodori Tomatensoep: Italiaanse pomodori tomaten met bosui, crème fraîche en getoast brood
- Zoetzure bietentartaar: Smaakvolle tartaar van biet met kerrie-mayonaise, radijs, afgemaakt met een krokantje van parmaham
Hoofdgerechten:
- Kabeljauwhaas (toeslag van € 2,50): Mooi haasje van de kabeljauw met vel, geserveerd met seizoensgroenten, zeekraal-friet en een smaakvolle dille-roomsaus met zeekraal
- Chateau Briand (toeslag van € 2,50 p.p.): Geserveerd in een schaal met gebakken ratatouille van groenten, roseval aardappel met een peperkoeksaus en een begeleidende whiskey-tijm-saus
- Medaillons van varkenshaas: Rosé gebakken medaillons van de haas met champignonsaus, truffelaardappel en seizoensgroenten
- Duo van water en gras (toeslag van € 2,50): Combinatie van gebraden ossenhaas en op de huid gebakken eend. Begeleid met een sinaasappelsaus met een binding van peperkoek. Daarnaast een garnering van chioggia biet
- Gevulde portobello: Een vegetarisch gerecht met wilde spinazie, crème fraîche en Parmezaanse kaas gegratineerd met mozzarella
- Surf & Turf: Langzaam gegaarde buikspek met gebakken gamba’s, afgelakt met barbecuesaus en geserveerd met seizoensgroenten
- Dorade: Een hele vis op de huid gebakken vis met tijm, rozemarijn en citroen, geserveerd met een kruidige knoflookolie
- Reuzengamba’s: Drie ongepelde reuzengamba’s in knoflook, chili en witte wijn gebakken. Geserveerd op een bedje van pasta aioli met gewokte spinazie
- Snoekbaarsfilet: Op de huid gebakken snoekbaars daarna afgelakt met appelstroop geserveerd met ratatouille van dagverse groenten
Nagerechten:
- Peren tarte tatin: Omgekeerde perentaartje. Hollandse peren, karamel en kaneelijs
- Brownie: Belgische chocolade, ganache van witte callebaut chocolade vanille-ijs
- Panna cotta: Een luchtig dessert met een smaakcombinatie van citrus en aardbei
- Karamel parfait: Ook wel stilstaand ijs genoemd op basis van room gepasteuriseerde eidooier
- Kaasplankje (toeslag van € 3,50): Oude Rotterdamse kaas, appelstroop, vijgencompote en kletzenbrood
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes Niet geldig i.c.m. andere acties. De invulling van dit keuzemenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Onder de Linden
In het centrum van het gezellige Brabantse dorpje Oisterwijk kan je uitgebreid lunchen of dineren bij Onder de Linden. Tussen de terrassen op de Lind zoek je de warmte op en laat je je in de watten leggen door het attente en vrolijke personeel. Chef Willem van der Steen geeft leiding aan een vakkundige keukenbrigade die jouw gerechten tot in de puntjes bereidt. Naast smakelijk eten en drinken kan je de Boekenkamer en Huiskamer reserveren voor een privédiner, een feest of een ander evenement. De locatie is zowel met de auto als met openbaar vervoer prima te bereiken: vanaf NS-station Oisterwijk is het maar 5 minuutjes lopen.