Geen nieuwe meldingen

Rondweg 5, Nijmegen

Tot 8x huidverzorgende cellulite-behandelingen bij Remove in Nijmegen

Kies optie

In een Notendop

Wissel je ruwe sinaasappelhuid in voor een zijdezachte perzikhuid met één of meerdere cellulite-behandelingen met de Velashape.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 39 voor 1x cellulite-behandeling (waarde € 99)
  • € 89 voor 4x cellulite-behandeling (waarde € 396)
  • € 129 voor 6x cellulite-behandeling (waarde € 594)
  • € 159 voor 8x cellulite-behandeling (waarde € 792)

Wissel je ruwe sinaasappelhuid in voor een zijdezachte perzikhuid met één of meerdere cellulite-behandelingen met de Velashape. De Velashape is een medisch systeem dat door middel van 3 functies - infrarood, vacuümtechniek en radiofrequentie - bijdraagt aan een mooiere en strakkere huid.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor de eerste cellulite behandeling. Na inwisseling heb je nog 8 maanden de tijd voor de overige behandelingen op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 085 800 5545, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Een pauze van 2 weken tussen de behandelingen is een vereiste. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Remove

Remove is onderdeel van Ultrabeauty Schoonheidsinstituut en is gevestigd in Nijmegen, langs de A15. De bedrijfsnaam verklaart al veel: bij deze salon verwijderen ze wat jij niet wenst aan je lijf. Of dat nou een moedervlek, overtollig vet, ongewenste haartjes die de kop op komen steken of een tatoeage is. Uiteraard gaan de behandelingen hier niet zomaar van start, maar kan je onder het genot van een kop koffie je wensen kenbaar maken. Grote kans dat de specialisten van Remove er wel raad mee weten én jou de behandeling aanraden die het meest optimale resultaat belooft. Daarnaast ben je hier aan het verzorgende adres voor een manicure of pedicure, diverse gezichtsbehandelingen en permanente make-up.