Durf jij het aan om de klimwand te bestijgen? Na de eerste treden voel je je op je gemak en ga je het gevecht naar de top aan. Het klimmen op een professionele wand is niet zo moeilijk als het lijkt en er zijn wanden voor zowel beginners als gevorderde klimmers! Na aankomst bij het klimcentrum krijg je een duidelijke uitleg en veiligheidsinstructie waarna je zelf een poging gaat wagen om de top van de wand te bereiken. Uiteraard doe je dit alles in een veilige omgeving en er zijn ervaren instructeurs aanwezig die je graag op weg helpen! Ga nu de uitdaging goedkoop aan met een grote korting op klimmen in Utrecht via Groupon!

Heb je zin in een leuke activiteit? Kom nu klimmen in Utrecht!

Heb jij wel eens een wand beklommen? Het is nu de tijd om het eens goedkoop te proberen. Maak met een gezellige groep vrienden gebruik van deze aanbieding om samen de uitdaging aan te gaan! Met een korting tot wel 70% op de normale prijs voor deze activiteit kun je nu goedkoop komen klimmen in Utrecht! Als je niet voldoende vrije tijd hebt, maar je zou wel graag een keer willen klimmen, dan is dit wellicht een leuke invulling voor een personeelsuitje of een familiedag. Jong en oud kunnen deelnemen en gaan klimmen op een wand die ook geschikt is voor de eventueel onervaren klimmers!

Ga voordelig naar de klimmuur Utrecht!

Is het jouw beurt om een uitje voor de vrienden of familie te organiseren? Het is altijd lastig om met iedereen rekening te houden en daarnaast moet het ook nog eens betaalbaar zijn. Op onze website zijn talloze goedkope activiteiten te vinden. Zo hebben we nu een kortingsbon van de klimmuur Utrecht. Lijkt het je wat om dit in je vrije tijd te gaan doen? Reageer dan vandaag nog en ga meteen naar onze site. Je kunt zelf aangeven hoeveel kortingsbonnen je voor de klimmuur Utrecht wilt hebben. Wij zijn heel flexibel, dus er is van alles mogelijk. Grijp deze kans om samen voordelig je vrije tijd te besteden.

De klimmuur Utrecht zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

De klimmuur Utrecht staat enorm goed bekend. Je wordt hier bijgestaan door professionele klimmers die je advies geven en die ervoor zorgen dat je deze ervaring nooit meer zult vergeten. Ben jij avontuurlijk ingesteld en heb je altijd al een berg willen beklimmen? Dan is het aan te raden om eerst eens even te gaan oefenen. Bij de klimmuur Utrecht kan dit maar al te goed. Er zijn verschillende klimmuren zodat zowel beginners als gevorderden hier terecht kunnen. Deze klimmuur is nu, door onze mooie actie, nog voordelig ook. Bestel een kortingsbon en je oefent en maakt plezier voor maar een fractie van het normale bedrag. Goede actie toch?

Lees verder