Geen nieuwe meldingen

Rene Smaal Karate

3 locaties

Cursus karate voor jong en oud bij Rene Smaal Karate

Kies optie

In een Notendop

Jeugd (6-12 jaar) en ouderen (13 jaar en ouder) leren zelfverdediging volgens karate-principes van Europees kampioen Karate Rene Smaal.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 9,99 voor een cursus karate, ouderen, wijk: Zuidbroek (1 maand) (waarde € 22)
  • € 24,99 voor een cursus karate, ouderen, wijk: Zuidbroek (3 maanden) (waarde € 66)
  • € 9,99 voor een cursus karate, jeugd, wijk: Zuidbroek (1 maand) (waarde € 22)
  • € 24,99 voor een cursus karate, jeugd, wijk: Zuidbroek (3 maanden) (waarde € 66)
  • € 9,99 voor een cursus karate, jeugd, wijk: De Maten/De Parken (1 maand) (waarde € 22)
  • € 24,99 voor een cursus karate, jeugd, wijk: De Maten/De Parken (3 maanden) (waarde € 66)

Zelfverdediging is niet automatisch verbonden met een gevoel van dreiging: het is vooral een serieuze, prettige, intensieve en tegelijk ontspannende manier om te trainen en te werken aan zelfvertrouwen, souplesse, motoriek en weerbaarheid. De cursus die Rene Smaal Karate aanbiedt is gebaseerd op de principes van karate - de vechtkunst met de nadruk op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken -  maar is geen contactsport. Je leert er afweren en aanvallen zonder tegenstanders te hoeven raken en dus zonder zorgen over bijvoorbeeld blauwe plekken na een training. Jeugd zijn overigens kinderen van 6 tot 12 jaar, ouderen zijn alle deelnemers van 13 jaar en ouder. De gemiddelde leeftijd van de cursisten bij Rene Smaal Karate ligt zo tussen de 30 en 35 jaar.

Rene Smaal Karate

Trainen doe je graag met iemand die enthousiasme combineert met ervaring en beheersing, natuurlijk. En heel soms ben je in de positie te trainen met een kampioen, iets wat doorgaans is weggelegd voor een heel select gezelschap. Karate-ka René Smaal is én enorm gepassioneerd over wat hij doet én zeer ervaren in zijn sport én hij was Europees Kampioen Karate. Hij geeft de cursussen Zelfverdediging aan iedereen die van hem wil leren en met hem wil trainen in de wijken Zuidbroek, De Maten en De Parken in Apeldoorn.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch via 0652 137 450 of per e-mail op info@renesmaal.nl, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Leeftijdscategorie jeugd: 6-12 jaar. Leeftijdscategorie ouderen: vanaf 13 jaar (gemiddelde leeftijd in de klas is 30-35). Lestijden: voor ouderen op elke dinsdag om 19.00 uur op locatie Zuidbroek. Voor jongeren elke dinsdag en donderdag om 15.45 uur op locatie Zuidbroek. Kies je voor een optie met de wijken De Maten/De Parken, dan kan je elke maandag om 17.00 uur op locatie De Parken en/of elke woensdag om 17.00 uur op locatie De Maten les krijgen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rene Smaal Karate