Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Ooglidcorrectie aan de bovenkant en/of onderkant van de ogen met de Erbium-laser bij Skinwizard

Kies optie

In een Notendop

Reken af met fijne lijntje, oogrimpels, overhangende oogleden of doorgezakte wallen met deze ooglid-aanpassende behandeling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als rimpels in het aangezicht zijn drempels op een ijsbaan vaak erg ongewenst, is ze maskeren een koud kunstje, maar zolang er niet iets structureel aan gedaan wordt, blijf men er over vallen. Heb een frisse blik en trek het geheel strak met een ooglidcorrectie bij Skinwizard.

Kies uit twee opties

  • € 79 voor een ooglidcorrectie met laser - boven OF onder het oog (waarde € 179)
  • € 139 voor een ooglidcorrectie met laser - boven EN onder het oog (waarde € 299)

Tijdens de ingreep worden duizenden microscopisch kleine perforaties in de huid gemaakt met de Erbium-laser, terwijl de huid om de perforaties heen intact blijft. Dat proces is gericht op een snelle huidvernieuwing. Je ogen worden bijgewerkt om weer een frisse natuurlijke look tot stand te brengen. Zo worden rimpels, overhangende oogleden of doorgezakte wallen aangepakt. De laserbehandeling is ook geschikt om toe te passen bij schade van de zon op de huid. De gemiddelde behandeltijd is 20-30 minuten en ook de hersteltijd is relatief kort: 3 tot 5 dagen. Gemiddeld zijn 4 tot 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen), uitsluitend bij de vestigingen in Oud-Zuilen, Eindhoven en Voorburg.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 030 877 1112 voor de vestiging in Oud-Zuilen, op 040 218 3013 voor de vestiging in Eindhoven en op 070 820 9894 voor de vestiging in Voorburg, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Een behandeling duurt 20-30 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skinwizard

© Groupon

Skinwizard is een schoonheidscentrum met vestigingen in Amersfoort, Eindhoven, Oud-Zuilen en Voorburg. Hier werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze een heel spectrum aan behandelingen aan met het oog op allerlei huidproblemen, zoals acné, littekens, couperose en ouderdomsvlekken. Denk aan Picture Perfect-behandelingen, Super Hair Removal, MPM Manuale permanente make-up, ClearLift-behandelingen, kalknagel-behandelingen, Hydrafacials, ooglidcorrecties, gezichtsbehandelingen, massages, laser-lipvergroting, spatader- en couperosebehandelingen en Plasmage softlaser-surgery.