sluit
TTD Launch

't Schultenhues - Michelin Team

's Gravenhof 5-7, Zutphen

Exclusief 4-gangenmenu van de chef incl. 2 amuses voor 2 tot 4 personen bij Michelinrestaurant 't Schulten Hues

Kies optie

In een Notendop

Aanschouw de 4 smakelijke seizoensgebonden gerechten van ‘t Schulten Hues in een historisch pand in het hart van Zutphen.

Over deze deal

Aanbevelingsbadge

Kies uit 6 opties

  • € 79,99 voor 2 amuses + 4-gangenmenu voor 2 personen (waarde € 140)
  • € 119,99 voor 2 amuses + 4-gangenmenu voor 3 personen (waarde € 210)
  • € 159,99 voor 2 amuses + 4-gangenmenu voor 4 personen (waarde € 280)
  • € 149 voor 2 amuses + 4-gangenmenu voor 2 personen + + 1 fles Duitse wijn + 1 Schulten Hues-boek + tafelwater + koffie met friandises (waarde € 254,95)
  • € 249 voor 2 amuses + 4-gangenmenu voor 3 personen + 2 flessen Duitse wijn + 2 Schulten Hues-boeken + tafelwater + koffie met friandises (waarde € 419,90)
  • € 299 voor 2 amuses + 4-gangenmenu voor 4 personen + 2 flessen Duitse wijn + 2 Schulten Hues-boeken + tafelwater + koffie met friandises (waarde € 509,90)

Bepaalde restaurants zijn niet alleen een restaurant, maar ook een woonkamer. Een plek waar je in alle rust met elkaar kan praten, lachen en het leven mag vieren. Bij ‘t Schulten Hues kan dat uitstekend. In een statig, historisch pand in het centrum van Zutphen krijg je te zien waar dit restaurant voor staat: deskundigheid, vriendelijkheid en hoogstaande gerechten die worden bereid in een seizoensgebonden keuken. In 4 gangen van de chef proef je wat ‘t Schulten Hues zo bijzonder maakt. Uiteraard wordt er gewerkt met dagverse producten. De wijnkaart van dit restaurant is overigens net zo breed en gevarieerd als de keuken; niet voor niets want Sommelier Mark Giesen is genomineerd voor de titel ‘Talentvol Sommelier van het Jaar’.

‘t Schulten Hues

‘t Schulten Hues in Zutphen is het restaurant van Peter Gast & Jacqueline van Liere. Ze openden de deuren in 2002 en hadden binnen korte tijd succes: hun inzet resulteerde in 17 GaultMillau-punten in 2015 en de zo felbegeerde Michelinster volgde in 2005. Een ster die ze al die tijd hebben weten vast te houden. De cuisine laat zich moeilijk vatten in rigide terminologie en dat is eigenlijk wel zo fijn. Daarom noemen we het hier origineel en verrassend met veel oog voor harmonie en creativiteit, zonder de basis – vakmanschap – uit het oog te verliezen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2015, voor lunch op woensdag t/m zaterdagen en voor diner op woensdag t/m donderdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 't Schultenhues - Michelin Team