Take2Hilversum

Bodydraining-behandeling van 60 minuten bij Take2Hilversum

Beperkte tijd beschikbaar!
90+ bekeken vandaag
110+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Deze behandeling is in te zetten voor o.a. figuurcorrectie, afslanken, versteviging van de huid, cellulitis, ontgifting en ontspanning.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x bodydraining-behandeling van 60 minuten (waarde € 55)
  • € 49,99 voor 3x bodydraining-behandeling van 60 minuten (waarde € 165)
  • € 79,99 voor 5x bodydraining-behandeling van 60 minuten (waarde € 275)

Tijdens deze behandeling neem je plaats in een bodydrainer die afwisselend werkt met compressie en ontluchting om zo een ontspannen gevoel te creëren. Voorafgaand aan de behandeling trek je een warmte-isolerende panty aan om de werking van behandeling te intensiveren en je een aangenaam gevoel moet geven. De behandeling is in te zetten voor benen, billen, buik, heupen en dijen bij bijv. figuurcorrectie, ontgifting, ontspanning, afslanking en versteviging van de huid. Daarnaast kan het helpen bij rusteloze benen en bevordert het de bloedsomloop.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@take2.nl of telefonisch op +3164 129 0317, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor € 10 kan je voordat je de warmte-isolerende panty aantrekt een serum laten aanbrengen tegen cellulitis, een detox-serum of een bodysculpting-serum. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Take2Hilversum


Innerlijk en uiterlijk staan gemoedelijk samen op nummer één bij deze praktijk aan de Lage Naarderweg - om de hoek bij het MediaPark en het gelijknamige NS-station - in Hilversum. Eigenaresse Ellen coacht al jaren mensen die gezonder door het leven willen gaan. Niet alleen op het gebied van voeding maar ook van zelfontwikkeling want als je je goed voelt van binnen, straal je dat ook uit naar buiten. En als je buitenkant net dat duwtje in de goede richting nodig heeft kan je bij Take2 terecht voor cavitatie, huidverstrakking met behulp van radiofrequentie en het verliezen van vet door bevriezing (cryolipolyse).

Take2Hilversum

Cosmetische behandelingen, Behandeling van cellulitis, Gewichtsverlies
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.