Geen nieuwe meldingen

Tandarts Mondzorgcentrum IJburg

IJburglaan 393, Amsterdam

Gebitscontrole, reiniging en indien nodig röntgenfoto bij Mondzorgcentrum IJburg

Kies optie

In een Notendop

  • Inclusief verwijderen van plaque en tandsteen en polijsten

  • Inclusief röntgenfoto als dat volgens de arts noodzakelijk is

  • Extra aandacht voor mensen met angst voor de tandarts

Over deze deal

Een tandje harder, een tandje sneller, een tandje beter en dan een tandje moeilijker. Die tandjes hebben het maar zwaar. Verzorg je tanden daarom goed en laat je gebit controleren en reinigen bij Mondzorgcentrum IJburg.

Kies uit de volgende opties


  • € 24 voor controle en gebitsreiniging met eventueel een röntgenfoto (waarde tot € 196,34)
  • € 44 voor controle en uitgebreide gebitsreiniging met eventueel een röntgenfoto (waarde tot € 285,33)

Optie 1: Bij de eerste optie wordt je gebit gecontroleerd en gereinigd en geeft de tandarts je uitleg en instructie over hoe je je gebit zelf goed schoonhoudt om gaatjes en narigheden te voorkomen. Ook worden er indien noodzakelijk kleine röntgenfoto’s gemaakt die worden beoordeeld. Even kijken hoe het gaat daarbinnen.

Optie 2: De tweede optie is een stapje uitgebreider. De reiniging van je gebit is uitgebreider, de instructie is uitgebreider, er wordt - alleen indien noodzakelijk - een overzichtsfoto gemaakt van je kaak. Deze wordt beoordeeld en je krijgt een speciaal voor jouw tanden opgesteld zorgplan.

Mondzorgcentrum IJburg


Bij een gewone controle controleert de tandarts op gaatjes en tandplaque met een haakje hier en een spiegeltje daar. Geen reden om bang te zijn, maar angst heeft geen reden nodig. Daarom biedt deze tandarts angstige patiënten de mogelijkheid om onder volledige narcose behandeld te worden. Naast de standaard controles en reinigingen is deze praktijk gespecialiseerd in implantologie, endodontologie en cosmetische tandheelkunde.

*** Röntgenfoto’s worden alleen genomen wanneer dit noodzakelijk is, het is door de gezondsheidsinspectie niet toegestaan patiënten zonder indicatie bloot te stellen aan röntgenstraling.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 416 0176, o.v.v. Groupon.
Meer info: röntgenfoto's worden alleen genomen wanneer dit noodzakelijk is, het is door de gezondsheidsinspectie niet toegestaan patiënten zonder indicatie bloot te stellen aan röntgenstraling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tandarts Mondzorgcentrum IJburg