sluit
TTD Launch

Ticket voor De EmigratieBeurs op 1 en 2 april 2023 in de Expo Houten

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 27-3.
Code toepassen
Dit artikel verkoopt snel, dus handel nu!

In een Notendop

Waarom binnen je comfortzone blijven als erbuiten veel meer te beleven valt; ontvang hier allerlei info over emigreren naar het buitenland.

Over deze deal

  • Entreeticket voor De EmigratieBeurs waar toekomstige emigranten, expats, studenten, ondernemers en werkzoekenden info kunnen krijgen over wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland
  • Geldig voor 1, 2 of 4 personen
  • Datum: 1 en 2 april 2023
  • Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Expo Houten aan de Meidoornkade 24 in Houten
  • Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen (mits onder begeleiding)

Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 200 exposanten is de EmigratieBeurs een handig trefpunt voor toekomstige emigranten en de emigratiebranche. Zowel emigranten, expats, studenten, ondernemers, werkzoekenden als andere landverhuizers vinden op deze beurs - verdeeld per thema en per regio - verschillende mogelijkheden, diensten en producten in de thema's wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland.

Tussen een uitgebreid aanbod aan informatieve stands, leerzame presentaties en sprekers met verhalen uit eigen ervaring kan je gericht op zoek naar de informatie over het land en het thema waar jouw interesse ligt. Of je juist oriënteren op wat er nog meer allemaal mogelijk is. Ben je op zoek naar een baan in het buitenland, dan is het aan te raden een Engelstalig CV mee te nemen, want wie weet vind je wel precies wat je zoekt en kan je direct solliciteren.

Het "gastland" van dit jaar is 'Europa', dus dat zal extra uitgelicht worden. Maar vergeet ook niet het Caribische straatje met alle mogelijkheden om in de Caribbean aan de slag te gaan of het Australian Paviljoen met “Jobs Down Under”. Uiteraard zijn diverse Canadese provincies samen met werkgevers die concrete banen aanbieden weer op zoek naar jou – sollicitatie “on the spot”. Tenslotte krijgen de thema's "Healthcare Jobs Abroad" en "Emigration Express to Sweden" dit jaar extra aandacht. Kortom een bezoek aan de EmigratieBeurs is een noodzakelijk onderdeel voor een geslaagde emigratie.

Praktische info:

Bij Expo Houten kan je gratis parkeren. Er zijn invalidenparkeerplaatsen. Als je met het openbaar vervoer komt, neem je de trein of bus naar NS-station Houten. Vanaf daar rijdt er een speciale EmigratieBeurs-Shuttle Service. Van 8.30 tot 17.30 uur rijden er gratis bussen met een interval van 20 minuten direct naar Expo Houten. De bussen zijn herkenbaar aan het logo van de EmigratieBeurs en zullen vertrekken bij busstation De Molen. Vanaf de uitgang van het NS-station Houten is het 3 minuten lopen naar deze opstapplek.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor De EmigratieBeurs op 1 en 2 april 2023 in Expo Houten.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: de originele prijs is gebaseerd op de kassaprijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen (mits onder begeleiding).

Als het evenement wordt geannuleerd vanwege overmacht of enige aanbeveling van het ministerie van Volksgezondheid, krijg je natuurlijk de volledige aankoopprijs vergoed. Als een evenement wordt uitgesteld, betalen we het betaalde aankoopbedrag op verzoek terug.

Over De EmigratieBeurs

Expo Houten is de standplaats voor vele beurzen en vergaderingen tot wel 2000 personen. Bij dit moderne complex kan je gratis parkeren. Tijdens grote congressen of exhibities worden er vaak bussen vanaf Station Houten naar de beurshal geregeld.