Geen nieuwe meldingen

Waking Dreams

Arabislaan 41, Den Haag

1, 3 of 5 Thaise massages van 60 minuten naar keuze bij Waking Dreams

60+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Ervaar de heilzame werking van Thaise yogamassage: als ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage of therapeutische behandeling van 60 min.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 22,50 voor 1x een ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage of therapeutische behandeling van 60 minuten (waarde € 55)
  • € 64,50 voor 3x een ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage of therapeutische behandeling van 60 minuten (waarde € 165)
  • € 99 voor 5x een ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage of therapeutische behandeling van 60 minuten (waarde € 275)

Ontspanningsmassage - Thaise yogamassage

Thaise yogamassage kan een effectieve bijdrage leveren aan het verminderen van fysieke spanning en stress. Door bewust bezig te zijn met de ontspanning van je lichaam en geest, wordt de rust gecreëerd die je nodig hebt en kun je er weer tegenaan.

Thaise yogamassage is een combinatie van yoga, massage en acupressuur over de kleding heen. Rekkingen en strekkingen gaan vloeiend in elkaar over en worden afgewisseld met dieptemassage van spier- en bindweefsel. Het fijne van Thaise yogamassage is dat je niet lenig hoeft te zijn en zelf niets hoeft te doen. De massage is ontwikkeld om heilzaam en rustgevend te zijn. Een vloeiend samenspel tussen masseur en cliënt.

Therapeutische behandeling: Thaise yogamassage

Thaise yogamassage kan op effectieve wijze bijdragen aan de bestrijding van vele soorten klachten, zoals bijvoorbeeld stressklachten, slaapproblemen, pijnklachten, stijve spieren en gewrichten en orthopedische klachten.

Thaise yogamassage is een combinatie van yoga, massage en acupressuur over de kleding heen. Rekkingen en strekkingen gaan vloeiend in elkaar over en worden afgewisseld met dieptemassage van spier- en bindweefsel. Thaise yogamassage kan op effectieve wijze bijdragen aan de bestrijding van vele soorten klachten, zoals bijvoorbeeld stressklachten, slaapproblemen, pijnklachten, stijve spieren en gewrichten en orthopedische klachten. Het fijne van Thaise yogamassage is dat je niet lenig hoeft te zijn en zelf niets hoeft te doen. De massage is ontwikkeld om heilzaam en rustgevend te zijn. Een vloeiend samenspel tussen masseur en cliënt.

Thaise zwangerschapsmassage:

Om zwangere vrouwen fysiek en mentaal voor te bereiden op de bevalling en om zwangerschapsklachten te verlichten, wordt in Thailand al eeuwenlang een zachte vorm van massage toegepast. Met name de schouders, lage rug en heupen vragen tijdens de zwangerschap om extra zorg en aandacht. Daarnaast kan een goede ademhaling je helpen ontspannen tijdens je zwangerschap en bevalling.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0618 707 042 óf via e-mail op info@anissa.nu, o.v.v. Groupon .
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op, bij de groupon voor 3 of 5 keer een massage krijg je alle keren dezelfde massage, wisselen is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Waking Dreams

Bij Waking Dreams heerst een oase van rust. Thai yoga massagetherapeut Anissa nodigt je uit voor verschillende soorten Thaise yogamassages of cursussen zoals zwangerschapsmassage (voor de partner). Thaise yogamassage is een combinatie van yoga, massage en acupressuur over de kleding heen en heeft tot doel het lichaam open te stellen, te ontspannen en te verkwikken.