Geen nieuwe meldingen

61 locaties

Fysiotherapie intake + behandeling(en) bij YorBody Fysiotherapie op meer dan 60 locaties in Nederland

Kies optie

In een Notendop

Met een intake en één of twee behandelingen wordt de kern van je (pijn)klachten opgespoord en krijg je advies en hulp bij je herstel.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor een intake + behandeling (waarde € 30,25)
  • € 28,99 voor een intake + behandeling + één vervolgbehandeling (waarde € 60,50)

Wanneer je (pijn)klachten hebt die je niet kan plaatsen weet een fysiotherapeut hier vaak wel raad mee. Middels verschillende tests gaat hij op zoek naar de kern van je klacht(en), om je vervolgens te adviseren over wat je juist wel en wat juist niet moet doen voor een zo snel mogelijk herstel. Kan ijs bijvoorbeeld helpen, moet je het (pijn)punt trainen of juist rust geven en is het nodig om een röntgenfoto te maken? Tijdens de intake krijg je o.a. antwoord op dergelijke vragen.

Na de intake volgt direct de eerste behandeling. Wat jullie tijdens deze behandeling gaan doen, is afhankelijk van de oorzaak van je klacht(en). Denk bijvoorbeeld aan oefeningen, een gerichte massage of een combinatie van die twee. De intake en de behandeling nemen bij elkaar ongeveer 30 minuten in beslag. Kies je ook voor een vervolgbehandeling, dan checkt de fysio je voortgang, gaan jullie weer 30 minuten aan de slag en krijg je opnieuw advies mee over hoe je progressie kan blijven boeken.

Zoek via de website van YorBody welke van hun ruim 60 praktijken het dichtst bij jou in de buurt zit.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop bij alle vestigingen van Yorbody. Geldig op alle dagen van de week en vaak ook 's avonds mogelijk.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 030 800 7119, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geen (deel)restitutie mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over YorBody Fysiotherapie

Met meer dan 60 locaties door heel Nederland staan de fysiotherapeuten van YorBody graag voor je klaar wanneer je (pijn)klachten ervaart die je niet kan plaatsen. Met experts op het gebied van onder andere (onder)rug, nek, schouders en knieën kan YorBody Fysiotherapie de kern van je (pijn)klachten opsporen en je adviseren en helpen bij je herstel.