In Delft is het schaatsen nu een stuk voordeliger geworden, doordat Groupon hiervoor nu een kortingsbon heeft uitgegeven. Wil jij niet wachten totdat het gaat vriezen, maar wil je de ijzers nu al uit het vet halen, dan is dit je kans om dat voor een paar euro te doen. Schaatsen in Delft is leuk, gezellig en intiem. Heel Nederlands weet dat hier zelfs verschillende concerten worden gegeven en dat er een goed doel wordt gesteund. Schaatsen in Delft kun je niet het hele jaar door doen, want dat kan op deze baan maar een maand. Maak dus snel gebruik van deze goede aanbieding van Groupon, voordat het te laat is. Breng je vrienden ook meteen op de hoogte van deze aanbieding zodat jullie samen naar Delft kunnen gaan. Dat is een stuk gezelliger, al is de sfeer hier al uitermate goed. Deze aanbieding komt echt op het juiste moment!

Je kunt nu heel voordleig in de vrije tijd schaatsen in Delft!

Heb je in de vrije tijd nog niet zo heel veel gepland en wordt het tijd voor een leuke activiteit? Je kunt nu gebruik maken van een fantastische aanbieding zodat je voordelig kunt gaan schaatsen in Delft. Deze aanbieding zal je heel veel plezier doen beleven, want er is bij de schaatsbaan in Delft heel veel te doen. Je ziet er misschien nog wel een paar bekende Nederlanders!

Een heerlijk dagje uit bij ijsbaan Delft

De mooie zomerdagen zijn zo goed als voorbij, dus haal de schaatsen maar weer van zolder! Want wat is er nou heerlijker dan de winterdagen op de ijsbaan te beleven? Groupon denkt met u mee en heeft speciaal voor u een aanbieding samengesteld: ter inlevering van deze coupon krijgt u korting bij ijsbaan Delft. Ijsbaan Delft is een prachtige ijsbaan die voorzien is van alle moderne faciliteiten die je tegenwoordig van een ijsbaan mag verwachten. Neem de kinderen mee en maak er een echte familiedag van! Bijvoorbeeld voor tijdens de kerstvakantie, als de kinderen lekker veel vrije tijd hebben.

IJsbaan Delft: leuk voor iedereen!

Ijsbaan Delft is een leuke plek om uw vrije tijd te besteden. U kunt er een familiedag van maken, maar ook een romantische date behoort tot de opties. De ijsbaan is namelijk leuk voor jong en oud! Mocht er dit jaar toevallig wél een Elfstedentocht komen, dan heeft u in ieder geval geoefend! Na afloop is er natuurlijk volop gelegenheid om op te warmen met een heerlijke kop chocolademelk met slagroom of een glaasje Glühwein. Bestel vandaag nog een of meerdere coupons op de website van Groupon en plan een heerlijk dagje schaatsen in op één van de mooiste ijsbanen van Nederland. IJsbaan Delft heet u alvast van harte welkom op de baan.

Lees verder