sluit
Gebruik code MOBILE en geniet van tot wel 20% extra korting op Lokaal, alleen geldig in de Groupon app! Eindigt vannacht! Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Genieten van een BBQ aanbieding in Maastricht


Deze BBQ aanbieding in Maastricht is echt iets voor je als je van gezelligheid en lekker eten houdt. Op een gezellige locatie in Maastricht kun je tijdens een gezellige avond genieten van barbecue. Het leuke aan deze BBQ aanbieding in Maastricht is, dat je niet hoeft te wachten op mooi weer. Je kunt hier namelijk het hele jaar barbecueën. Het barbecueën is dan ook nu niet alleen meer verbonden aan de zomermaanden, maar aan alle maanden van het jaar. Je kunt nu voor een zeer aantrekkelijke prijs via Groupon gezellig tafelen in dit barbecue restaurant.

Met korting van Groupon lekekr eten in een barbecue restaurant


Het is nu mogelijk voor een sympathieke prijs in een sfeervolle gelegenheid te gaan barbecueën, met zowel je partner als een stel vrienden of familieleden. Het is dan ook de uitgelezen plek om heen te gaan met collega's. In feite kun je alle kanten op bij deze gezellig eetgelegenheid. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk met deze BBQ aanbieding in Maastricht. Het eten is niet alleen lekker maar de locatie is ook nog eens zeer knus en gezellig. Je voelt je dan ook al snel op je gemak in dit gezellige etablissement. Met een grotere groep is het verstandig om van tevoren te reserveren. Zo weet je dat er altijd een plekje voor je vrij gehouden wordt. Twijfel dan ook niet langer en ga eens een lekker avondje uit om eens lekker te barbecueën. Onder het genot van lekker eten en een drankje heb je een zeer gezellige avond.