sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Bezoek eens met korting een aantal musea Maastricht!

Maastricht is een prachtige oude stad waar heerlijk gewandeld, gewinkeld en gegeten kan worden. Ter afwisseling biedt Groupon ook tickets voor musea Maastricht. Er zijn veel mogelijkheden om in Maastricht een museum te bezoeken. Het bekendst is het Bonnefantenmuseum, waar zowel moderne als middeleeuwse kunst kan worden bewonderd. In het Natuurhistorisch Museum komen liefhebbers van het landschap van Zuid-Limburg aan hun trekken en in het Museum aan het Vrijthof zijn stijlkamers, kunst en schilderijen te bewonderen uit vorige eeuwen. Verder kan er in Maastricht ook gedwaald worden in ondergrondse gangen, waar men zich vroeger in de oorlogen verschool tegen de vijand. Er is dus voor elk wat wils!

Combineer een dag Maastricht eens met voordelige musea Maastricht!

Groupon biedt nu voordelige tickets voor diverse musea Maastricht. Op deze manier leert u de stad nog beter kennen! Een wandeling door de stad met prachtige gebouwen, de gezellige winkels en terrassen en een mooi museum met hoge korting, geweldig toch? Na afloop kan er ook heerlijk gegeten worden in Maastricht, natuurlijk ook met kortingsbonnen, die u regelmatig op de site vindt. Juist de combinatie van verschillende activiteiten op een dag zorgt ervoor dat het een kleine vakantie lijkt. Misschien blijft u zelfs een paar dagen en kunt u meer musea bezoeken. U kunt zoveel koringsbonnen bestellen als u wilt!