sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Train je klim skills bij Klimmuur Tilburg!

Lekker op vakantie in de bergen? Tegenwoordig zijn we erg gewend geraakt aan het gebruik van skiliften, kabelbanen en stoeltjesliften. Als je graag zelfs eens wilt proberen hoe het is om naar ongekende hoogte op te stijgen, probeer dan eens een middagje klimmen bij Klimmuur Tilburg. Probeer eens je hoogtevrees te overwinnen of kom oefenen voor die ene bergbeklim vakantie die nu nog wat te hoog gegrepen is. Bij Klimmuur Tilburg staan er professionele materialen klaar en krijg je begeleiding van professionele klimmers. Ook als je gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit voor in je vrije tijd, kan je goed terecht bij Klimmuur Tilburg.

Klimmuur Tilburg is ook geschikt voor uitjes!

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor een vriend of vriendin of zoek je een leuke activiteit voor teambuilding, dan ben je bij Klimmuur Tilburg op het goede adres. Voor veel mensen is klimmen iets wat ze eigenlijk nog nooit gedaan hebben, maar graag eens zouden willen proberen. Het is een goede oefening om eens wat controle te laten varen, want je moet puur vertrouwen op je eigen kracht en de materialen waarmee je vast zit. Met de kortingsbon van Groupon is klimmen goed betaalbaar en wordt daarmee de perfecte besteding voor je vrije tijd. Dus waag die gok en kom klimmen!