Burgers Zoo Korting

Populaire Burgers Zoo Kortingen voor februari 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Burgers’ Zoo

BurgersZoo_NL

Hoe maak ik gebruik van Burgers’ Zoo korting?

Cadeaubonnen kunnen worden ingeleverd aan de kassa van Burgers’ Zoo. Online kortingen of arrangementen worden automatisch in rekening gebracht.

Wat zijn de openingstijden van Burgers’ Zoo?

Wintertijd van eind oktober t/m eind maart van 09:00 tot 17:00 uur.
Zomertijd van eind maart t/m eind oktober van 09:00 tot 18:00 uur.
Kijk voor specifieke datum voor winter- en zomertijd op de website. Dit kan per jaar enkele dagen verschillen.

Hoe kan ik tickets bestellen voor Burgers’ Zoo?

Je kan je tickets online bestellen of aan de kassa.
Als je met een groep van meer dan 20 personen komt vraagt Burgers’ Zoo om eerst contact op te nemen met de klantenservice.

Hoe vraag ik een Burgers’ Zoo jaarabonnement aan?

Je kan je jaarabonnement online aanvragen of direct aan de kassa van Burgers’ Zoo. Er wordt dan direct een foto gemaakt die op je pas komt. Als je al een abonnement hebt en deze graag met korting wilt verlengen kan dit aan de kassa van Burgers’ Zoo.

Kan ik bij Burgers’ Zoo een rondleiding krijgen met een gids?

Jazeker, vraag je rondleiding 4 weken van te voren aan en ontdek de geheimen van het park. Een rondleiding duurt ongeveer 1 uur en 1 kwartier. De groep bestaat uit maximaal 30 personen. Ook scholen kunnen een rondleiding aanvragen.

Contact opnemen met Burgers’ Zoo

Klantenservice: (026) 442 45 34
Email: info@burgerszoo.nl

Bezoekadres
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Blijf op de hoogte met Burgers’ Zoo

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Burgers' Zoo code.

Ontdek Burgers' Zoo

Ga op ontdekkingstocht in de woestijn, de oceaan, het regenwoud, de savanne en de mangrove in eigen land. Burgers’ Zoo is een van Nederlands mooiste dierentuin en ligt vlakbij Arnhem. Maak vrienden met de prachtige dieren in hun eigen habitat. Met Burgers’ Zoo korting wordt jouw bezoekje heel erg betaalbaar. Burgers’ Zoo opende in 1913 haar deuren en sindsdien verwonderen miljoenen bezoekers zich aan de indrukwekkende dieren van over de hele wereld.

Bespaar meer met Burgers' Zoo

Een bezoekje aan Burgers’ Zoo is natuurlijk zo interessant en leuk dat je niet lang wegblijft. Voor de echte dierenliefhebbers is er een jaarabonnement waarmee je elke dag van het jaar een bezoek kan brengen aan de apen, zeekoeien en giraffen. Je krijgt dan tegelijk korting op andere toffe dierenparken en toegang tot exclusieve Burgers’ Zoo evenementen. Als abonnee ontvang je zes keer per jaar het magazine ZieZoo vol met informatie over de dieren van Burgers’ Zoo.

Trending bij Burgers' Zoo

Wist je dat je met een bezoekje aan Burgers’ Zoo direct meehelpt aan natuurbescherming over de hele wereld? Burgers’ Zoo is onder andere hoofdsponsor van Future for Nature en beschermt bijna 400 km2 mangrove in Belize. Een bezoekje aan de dierentuin is niet alleen leuk maar ook heel erg leerzaam. Burgers’ Zoo heeft vele educatieve activiteiten en is daarnaast perfect om een leerzaam kinderfeestje te houden. Met een Burgers’ Zoo aanbieding heeft iedereen de tijd van zijn/haar leven.

Laatst Bijgewerkt 3 februari 2023