Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Amac Kortingscodes

Populaire Amac Kortingscodes voor januari 2022

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Amac

Amac banner NL

Waar vind ik Amac Stores?

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 47 winkels verspreid over Nederland. Er is altijd een winkel bij je in de buurt. Kijk op de Store Locator welke Amac Store het dichtstbij is om jouw Amac kortingscode te verzilveren. 

Wat zijn de bezorgkosten bij Amac?

Bij Amac wordt elke bestelling altijd gratis thuisbezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van de winkels. 

Kan ik bij Amac betalen in termijnen?

Lukt het je niet om het totale aankoopbedrag te betalen of om direct te betalen? Bij Amac kun je het totaalbedrag in termijnen voldoen. 

Kan ik een Amac-artikel retourneren?

Heb jij je vergist of ben je niet helemaal tevreden met je aankoop? Bij Amac kun je een webshopbestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen herroepen en retour sturen (of inleveren in een Amac Store). Aankopen gedaan in een Amac Store kun je binnen 14 dagen ruilen.

Hoeveel jaar garantie geeft Amac?

Amac wil niet dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan bij het gebruik van jouw Apple-product(en). Daarom biedt Amac standaard 2 jaar consumentengarantie bij de aankoop van een Mac, iPad, iPhone, iPod of Apple Watch. Amac geeft op Apple Open Box-modellen (Mac, iPad, iPhone en iPod) een beperkte garantie van 1 jaar. Deze producten zijn herkenbaar aan een duidelijk Open Box-label (zowel in de Amac Stores als in de webshop) en zijn lager geprijsd dan producten die nieuw in de doos verkocht worden. Het afsluiten van AppleCare is niet mogelijk bij Open Box-modellen. iCare is wel mogelijk.

Contact met Amac

Voor vragen en support kun je een e-mail sturen naar care@amac.nl of bellen naar 
088 – 77 060 00 (lokaal tarief). Amac Customer Care is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:30 (ma 10:30) tot 18:00 uur, en op zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Blijf op de hoogte met Amac

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Amac code.

Ontdek Amac

Amac is de grootste Apple Premium Reseller in Nederland. Met 47 Amac Stores verspreid over heel Nederland biedt Amac een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en iPod. Amac is dé plek voor al je Apple-aankopen en cadeaus. Droom je van een MacBook? Van een nieuwe iPhone? Houd je van design en functionaliteit, maar wel voor een eerlijke prijs? Amac kan je helpen. Met een mooie Amac kortingscode kan ook jij genieten van de geliefde Apple-producten.

Bespaar meer met Amac

Weet jij al welk Apple-product je wilt? De onovertroffen MacBook? De iPhone, ontworpen met gebruiksgemak als uitgangspunt? Laat je inspireren en bekijk het brede assortiment van Amac. Van Apple-apparaten tot audioproducten en smarthome-oplossingen. Kijk ook eens naar Amacs selectie Apple-accessoires. Wil jij jouw iPad, iPhone of MacBook optimaal beschermen? Amac heeft hoesjes, cases en screenprotectors. Alles puur Apple. En alles tegen een scherpe prijs, met wekelijks nieuwe aanbiedingen. Gewoon met twee jaar garantie.

Trending bij Amac

Bij Amac staat kwaliteit centraal, ook op alle Amac aanbiedingen. Ook met betrekking tot service en reparaties. Amac voert reparaties uit ongeacht de plaats van aanschaf. Amac is door Apple gecertificeerd als Authorised Service Provider. Dat betekent dat Amac voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van Apple. Amac gebruikt alleen originele Apple-onderdelen en de technici van Amac zijn opgeleid door Apple.

Beschikbaar vandaag