De Beste Kortingscodes & Aanbiedingen van vandaag
5Kortingscodes Beschikbaar

Ontdek Licentie2GO

Alle software die je maar kunt bedenken, verzameld in één webshop, dat vind je bij Licentie2go. Je kunt hier de meeste software kopen, installeren en vervolgens meteen gebruiken. Van sommige software ontvang je ook thuis een exemplaar. Gebruik een Licentie2go kortingscode en bespaar op jouw volgende aankoop. Bij Licentie2go is je aankoop absoluut de originele software en deze kan dus veilig geïnstalleerd worden. Je ontvangt een uitgebreide instructie, zodat je het download- en installatieproces gemakkelijk kunt doorlopen.

Bespaar meer met Licentie2GO

Software is vaak niet goedkoop. Daarom is het extra fijn dat Licentie2go vele producten met extra voordeel aanbiedt. Je kunt hier verschillende producten vinden, van antivirussoftware tot je Office 365 abonnement. Ook dit is de originele software met dezelfde uitstekende service die je altijd krijgt bij Licentie2go, maar voor extra leuke prijzen. De kortingspercentages lopen uiteen, dus speur goed naar de beste deals.

Trending bij Licentie2GO

Op de website van Licentie2go vind je een sectie waarin de meest populaire aankopen bij Licentie2go zijn verzameld. Kies één van deze producten en je weet zeker dat je een goede keuze maakt. In de handleiding die je vervolgens van Licentie2go bij je aankoop ontvangt, wordt uitgelegd hoe je je productlicentie automatische kunt verlengen. Hierdoor sluit het oude abonnement perfect aan op het nieuwe. En maak je gebruik van een Licentie2go korting dan schaf je deze populaire aankopen extra voordelig aan.

Beschikbaar vandaag

Deals5

Licentie2go Kortingscodes5Kortingscodes Beschikbaar

Shop de beste Back to School deals bij Licentie2GO!

Verloopt 30-09-2019
DealVerloopt 30-09-2019
Bekijk voorwaarden
Pak Deal

Bespaar tot 50% met de aanbiedingen van Licentie2GO!

Verloopt 31-12-2019
DealVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Pak Deal

Bekijk de beste software voor Repair en Back-ups bij Licentie2GO!

Verloopt 31-12-2019
DealVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Pak Deal

Shop de Adobe software voordelig bij Licentie2GO!

Verloopt 31-12-2019
DealVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Pak Deal

Beveilig je PC met de beste beveiligingssoftware bij Licentie2GO!

Verloopt 31-12-2019
DealVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Pak Deal

Populaire Licentie2GO Aanbiedingen

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Beveilig je PC met de beste beveiligingssoftware bij Licentie2GO!Online Deal31 dec.
Shop de Adobe software voordelig bij Licentie2GO!Online Deal31 dec.
Bekijk de beste software voor Repair en Back-ups bij Licentie2GO!Online Deal31 dec.
Bespaar tot 50% met de aanbiedingen van Licentie2GO!Online Deal31 dec.
Shop de beste Back to School deals bij Licentie2GO!Online Deal30 sep.

Q&A met Licentie2go

Licentie2go banner NL

Hoe kan ik mijn Licentie2go producten downloaden?

In je Licentie2go account ga je naar het downloadoverzicht. Hier vind je een lijst met jouw aangeschafte producten die je daar ook meteen kunt downloaden.

Wat is het retourbeleid van Licentie2go?

Het overgrote merendeel van de producten van Licentie2go heeft een proefperiode. Je kunt het programma installeren en 30 dagen proberen. Zolang je je licentiecode niet gebruikt, kun je deze nog retourneren. Heb je de licentiecode wel gebruikt, dan gaat Licentie2go ervan uit dat het programma werkt en dat je het wilt blijven gebruiken.

Kan Licentie2go mij helpen bij het installeren van mijn aankopen?

Dat kan zeker. Licentie2go biedt een aantal vormen van installatiehulp. Op de website vind je hier meer informatie over en hier vind je ook de tarieven. Maak gebruik van een Licentie2go kortingscode en bespaar op deze service.

Hoe lang duurt het voor ik mijn aankoop van Licentie2go kan gebruiken?

Digitale aankopen kunnen in de meeste gevallen meteen worden gedownload en geïnstalleerd. Voor bezorgingen geldt dat als ze voor 17:00 uur besteld zijn, ze de volgende werkdag geleverd worden. Alle producten kunnen door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zijn.

Hoe kan ik betalen bij Licentie2go?

Je kunt betalen met iDeal, PayPal en met je Visa/Mastercard. Voor sommige betaalmethoden worden extra kosten in rekening gebracht. Dit wordt weergegeven voor je de betaling doet.

Contact met Licentie2go

Je kunt contact opnemen met Licentie2go op telefoonnummer 085-0292122 en per e-mail op service@licentie2go.nl. Daarnaast heeft de website een chatfunctie om direct in contact te komen met Licentie2go.

Blijf op de hoogte met Licentie2go