Sennheiser Kortingscodes

Populaire Sennheiser Kortingscodes voor juni 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Sennheiser

Sennheiser_NL

Hoe gebruik ik een Sennheiser kortingscode?

Plaats de producten in de winkelmand en klik op “Tegoedbon of kortingscode inwisselen”. Plak de code in het veld en klik op “Toepassen”. Kortingscodes zijn slechts eenmalig geldig.

Hoe snel levert Sennheiser mijn bestelling bij mij thuis?

Levertijd is standaard 1 - 3 werkdagen tenzij anders aangegeven.

Hoeveel verzendkosten rekent Sennheiser?

Je betaalt geen verzendkosten bij Sennheiser.

Kan ik mijn bestelling retourneren bij Sennheiser?

Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen bedenktijd. Neem contact op met de klantenservice om het retourproces te starten.

Zijn er winkels van Sennheiser?

Er zijn Sennheiser dealers verspreid over heel Nederland. Op de website zie je welke bij jou in de buurt zit.

Contact opnemen met Sennheiser

Klantenservice: +32 (0)2 466 44 10
Of vul het contactformulier in op de website.

Blijf op de hoogte met Sennheiser

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Sennheiser code.

Ontdek Sennheiser

Muziek is magie en de technologie om deze muziek naar jou toe te brengen is een kunst apart. Sinds 1945 is Sennheiser dé pionier op gebied van audio-technologie. Profiteer van geweldige acties met een Sennheiser kortingscode en trakteer je oren op de beste koptelefoons en geluidssystemen van dit moment. De prijswinnende technologie van Sennheiser wordt gebruikt door de grootste artiesten ter wereld. Ontdek zelf hoe jouw favoriete muziek écht hoort te klinken.

Bespaar meer met Sennheiser

Sennheiser is continu bezig zich te innoveren. Door de jaren heen heeft dit bedrijf al vele doorbraken gerealiseerd en heeft de “technische Oscar”, een Grammy én een Emmy gewonnen voor haar baanbrekende innovaties. Via de nieuwsbrief lees je direct het laatste nieuws over recente ontwikkelingen. Er zijn speciale koptelefoons voor elke categorie zoals sporten, draadloos, professionele doeleinden, gaming headsets, HiFi en televisie. Uiteraard kan je bij Sennheiser ook alle bijbehorende accessoires verkrijgen.

Trending bij Sennheiser

Ben je het ook zo zat om de snoertjes van je oordopjes uit te knoop te halen? De draadloze oortelefoons zijn dé oplossing. Met de Smart Control App voor iOS en Android stel jij de output precies af op jouw wensen. Geniet van een Sennheiser aanbieding en doe je oren een plezier met de beste technologie. Sennheiser heeft ook hoogwaardige microfoons en opname-apparatuur en wordt o.a. gebruikt door Ed Sheeran, Drake en Xavier Rudd.

Laatst Bijgewerkt 5 juni 2023