Geen nieuwe meldingen

Booking.com Kortingscodes

Verblijven over de hele wereld nu met minstens 20% korting bij Booking.com!
Verblijven over de hele wereld nu met minstens 20% korting bij Booking.com!
Pak Deal
 • Aanbieding
  Deal

  Meld je aan voor de Booking.com nieuwsbrief en zie de prijzen dalen met de geheime deals!

  Pak Deal
  Verloopt 6/9/2021
  Bekijk voorwaarden
 • Top Aanbieding
  Deal

  Accommodatie deals in Amsterdam al vanaf €97,91 bij Booking.com!

  Pak Deal
  Verloopt 6/9/2021
  Bekijk voorwaarden
 • Aanbieding
  Deal

  Bekijk hier de mooiste Hotels in Italië bij Booking.com!

  Pak Deal
  Verloopt 6/9/2021
  Bekijk voorwaarden
 • Top Aanbieding
  Deal

  Steden tripje? Booking.com heeft de beste deals!

  Pak Deal
  Verloopt 6/9/2021
  Bekijk voorwaarden

Populaire Booking.com Kortingscodes voor juni 2021

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Steden tripje? Booking.com heeft de beste deals!Online Deal6 sep. 2021
Bekijk hier de mooiste Hotels in Italië bij Booking.com!Online Deal6 sep. 2021
Accommodatie deals in Amsterdam al vanaf €97,91 bij Booking.com!Online Deal6 sep. 2021
Meld je aan voor de Booking.com nieuwsbrief en zie de prijzen dalen met de geheime deals!Online Deal6 sep. 2021
Verblijven over de hele wereld nu met minstens 20% korting bij Booking.com!Online Deal6 sep. 2021

Veelgestelde vragen over Booking.com

Booking_NL

Kan ik mijn Booking.com-deal cancelen?

Ja, hoewel annuleringskosten per accommodatie verschillen en worden vermeld in het annuleringsbeleid. Het annuleren van een niet-restitueerbare boeking brengt meestal kosten met zich mee, hoewel je ook soms de mogelijkheid kan hebben om gratis te annuleren door dit aan te geven bij het maken van de boeking.

Kan ik mijn Booking.com-deal wijzigen?

Afhankelijk van het beleid van de specifieke verblijfplaats die je hebt gekozen, zijn wijzigingen toegestaan. Wijzingen die je kan aanbrengen zijn: in- en uitchecken, de aankomst- en vertrekdata, gastgegevens, bedtype, kamertype, toevoegen kamers of toevoegen maaltijden.

Wat is de prijs van Booking.com inbegrepen?

Alle faciliteiten die staan vermeld onder het gekozen kamertype zijn inbegrepen. Beweeg de cursor over de tekst in de kolom 'voorwaarden' en je kan zien of iets anders - zoals ontbijt of belastingen - is inbegrepen.

Wat betekent de doorgestreepte prijs naast mijn kamer?

Dit is een techniek die door Booking.com wordt gebruikt om je te laten zien dat de vermelde prijs voor het hotel redelijk is voor de tijd van het jaar op het moment van bezoeken. Het percentage met een kruis erdoorheen, is de op twee na hoogste prijs 30 dagen rondom de gekozen data.

Brengt Booking.com de volledige tarieven in rekening voor kinderen?

Indien van toepassing worden extra kosten voor kinderen niet weergegeven in de reserveringsprijs. Verzoeken voor extra bedden of wiegjes kunnen worden gemaakt op het moment van boeking of door te klikken op de link in de bevestigingsmail.

Kan ik met een aanbetaling of vooruitbetaling bij Booking.com betalen?

Sommige verblijven stellen dit als vereiste of je betaalt pas wanneer je bij de accommodatie bent. Controleer het betalingsbeleid nogmaals in uw bevestigingsmail om te controleren waar je aan toe bent.

Contactgegevens Booking.com

Je kunt bellen naar: 070 770 3884 off het webform invullen. Een reactie ontvangen n.a.v. het webform kan echter wel langer duren.

Op de hoogte blijven van Booking.com

5 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Booking.com code.

Ontdek Booking.com

Algemeen beschouwd als de originele en beste e-travel-site, heeft Booking.com digitale technologie gebruikt om mensen te helpen meer van de wereld te kunnen zien voor minder geld. Dankzij de goed doordachte gebruikerservaring kan de Booking.com kortingscode gebruikt worden om toegang te krijgen tot fantastische accommodaties. En dit met minimale zoekopdrachten en slechts een paar muisklikken. Alle prijsklassen worden aangeboden bij zowel recreatieve als zakelijke reizen verzorgd - en naar keuze met vluchten, autoverhuur en taxidiensten inbegrepen, als je dat wenst.

Bespaar meer met Booking.com

De Daily Top Deals-sectie op Booking.com geeft een overzicht van de accommodatie die momenteel tegen bodemprijzen worden aangeboden vanwege de korte boekingstermijn. Zelfs de meest luxe hotels op de planeet verkopen niet altijd alle kamers op elke dag, prijzen kunnen daarom verrassend dalen. Elke deal is voorzien van beoordelingen om je te helpen beslissen, samen met essentiële informatie zoals de nabijheid van stadscentra en het openbaar vervoer.

Trending bij Booking.com

Hotel- en vluchtpakketten naar Bangkok blijven ongelooflijk populair bij Booking.com. De exotische bezienswaardigheden, geluiden en geuren die worden aangeboden, zijn een genot voor de zintuigen. Onze kortingscode voor Booking.com zal je een extra korting opleveren naar grenzeloze bestemmingen en accommodatie-opties om ervoor te zorgen dat je van de reis van je leven kunt genieten.

Beschikbaar vandaag

Deals5