De Beste Kortingscodes & Aanbiedingen van vandaag

3Kortingscodes Beschikbaar

Ontdek Thalys

Reis met de hogesnelheidstrein Thalys in razend tempo naar steden in België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De Thalys-trein is te herkennen aan zijn opvallende, rode kleur. Daarnaast zijn de kwaliteit-prijsverhouding en uiteraard de snelheid zeker niet te missen! Is je bestemming te ver om met de auto te rijden, en neem je liever niet het vliegtuig? Dan is Thalys het ideale vervoersmiddel voor jou! Bovendien is Thalys milieuvriendelijk en prijsbewust, helemaal met de Thalys aanbieding!

Bespaar meer met Thalys

Voor de frequente reiziger bestaat er bij Thalys de gelegenheid om een abonnement aan te schaffen. Hoe vaker je met de Thalys rijdt, hoe meer voordelen het jou oplevert. Daarnaast kun je door het verzamelen van de zogenaamde Thalys Miles zelfs sparen voor een gratis rit! Wil je voordelig reizen met een groep van minimaal tien personen, dan kun je ook bij Thalys terecht! Door een reservering te maken met een groep krijg je extra korting. Reis je met een groep jongeren tussen de twaalf en vijfentwintig jaar, dan krijg je zelfs extra groepskorting!

Trending bij Thalys

Naast lage prijzen en hoge snelheden heeft reizen met Thalys tal van andere voordelen. Neem je laptop, tablet of smartphone gerust mee, want op elk traject is het gebruik van WiFi mogelijk èn makkelijk. Bovendien hoef je kleine huisdieren niet thuis te laten, ze kunnen zelfs gratis meereizen. Honger of dorst? Bezoek de Thalys Welcome Bar voor een overheerlijke maaltijd of maak een praatje met je medereizigers onder het genot van een drankje. Enneh, met de Thalys korting bespaar je snel extra geld op je stedentrip naar Antwerpen, Brussel of Parijs!

Beschikbaar vandaag

Deals3

Thalys Aanbiedingen3Kortingscodes Beschikbaar

Profiteer met Thalys, van Amsterdam naar Parijs al vanaf €35

Verloopt 31-12-2019
DealVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Pak Deal

Vanaf €49 naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence of Marseille. Naar de zon met Thalys.

Verloopt 31-12-2019
DealVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Pak Deal

Met de Thalys van Amsterdam naar Brussel al vanaf €29

Verloopt 31-12-2019
DealVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Pak Deal

Populaire Thalys Aanbiedingen

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Met de Thalys van Amsterdam naar Brussel al vanaf €29Online Deal31 dec.
Vanaf €49 naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence of Marseille. Naar de zon met Thalys.Online Deal31 dec.
Profiteer met Thalys, van Amsterdam naar Parijs al vanaf €35Online Deal31 dec.