Emirates Aanbiedingen

Populaire Emirates Aanbiedingen voor juni 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Emirates

Hoe profiteer ik van de Emirates aanbiedingen?

Het enige dat je hoeft te doen is je gekopieerde kortingscode invoeren tijdens het afrekenen, en de korting wordt vervolgens vliegensvlug van je bestelling afgehaald.

Hoe maak ik een online boeking bij Emirates?

Bij Emirates kun je erg gemakkelijk vluchten verkennen en boeken. Je kunt een reisroute op maat samenstellen, een bepaalde stoel, maaltijd of dienst aanvragen, en online betalen per creditcard met behulp van de beveiligde server van Emirates. Je kunt je boeking maken via deze link. Je selecteert daarbij je reissteden en -data, de vlucht van jouw voorkeur, vervolgens bevestig je je persoonsgegevens, vergeet ook niet de kortingscode in te voeren, en kies je betalingsmethode.

Hoe ontvang ik mijn ticket als ik online geboekt heb bij Emirates?

Als je je boeking online hebt geplaatst, dan ontvang je een e-ticket op het e-mailadres dat je tijdens het boekingsproces hebt opgegeven.

Kan ik ook een Emirates app gebruiken?

Jazeker, je kunt je vlucht op je mobiele apparaat checken met de Emirates App, en er ook je instapkaart downloaden, zo kun je het gebruiken op alle punten op geselecteerde luchthavens, net als een papieren instapkaart. Je kunt zelfs een screenshot van de kaart gebruiken op de luchthaven om te scannen bij het inchecken, mocht je op dat moment geen actieve internetverbinding hebben.

Wanneer is de klantenservice van Emirates bereikbaar?

De medewerkers van Emirates zijn elke dag beschikbaar van 11.30 tot 15.20, en van 18.10 tot 21.50.

Contact opnemen met Emirates

Voor algemene vragen kun je de Emirates klantenservice bellen op +31 20 203 5163, en vanuit België op +32 2 700 7007. Ook kun je hen een bericht sturen via Facebook of Twitter, en feedback sturen via hun contactpagina.

Blijf op de hoogte met Emirates

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Emirates code.

Ontdek Emirates

Emirates, een van de snelst groeiende internationale vliegmaatschappijen met de jongste vliegtuigen, en al winnaar van honderden awards, biedt internationale vluchten naar alle hoeken van de wereld. Je kunt ze nu extra voordelig op de kop tikken met deze Emirates aanbiedingen. Het boeken van een ticket kun je eenvoudig online regelen. Bepaal zelf vanaf welke plek je wilt opstappen of overstappen. Ook kun je alvast van tevoren online inchecken, zodat je tijd bespaart op het vliegveld.

Bespaar meer met Emirates

Vlieg je vaak voor zakelijke doeleinden? Verken dan het Business Reward systeem van Emirates. Met hun spaar-miles vlieg je steeds goedkoper! Het bedrijf staat bekend als een veilige, luxe vliegmaatschappij tegen voordelige prijzen. Bovendien is de service aan boord van topklasse, met verrukkelijke maaltijden, en je kunt zoveel drinken bestellen als je wilt. Ook op alle persoonlijke reizen kun je fiks besparen, bijvoorbeeld met hun loyalty-actie. Bekijk het op Emirates.nl en blijf op de ..hóógte via hun nieuwsbrief.

Trending bij Emirates

Naast natuurlijk uit het raampje kijken wat altijd fantastisch is, kun je, om verveling tijdens een lange vlucht te voorkomen, ook gebruik maken van de audio en tv, gevestigd aan de rugleuning van de passagiersstoel voor je. Hierop kun je films kijken, spelletjes spelen of je favoriete muziek luisteren. Bekijk de website om je bestemming te kiezen uit de vele opties, en profiteer van deze Emirates korting zodat je gegarandeerd veilig èn voordelig vliegt, met de beste service.

Laatst Bijgewerkt 6 juni 2023